Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Hakvoortseweg 26

5084HA Biest-Houtakker

€ 680.000,- k.k.
Soort Overig
Perceeloppervlakte 3300 m2
Aangeboden sinds 22 december 2021

Omschrijving

Bieden vanaf € 680.000,- k.k.
Vrijstaande agrarische bedrijfswoning met grote schuur, gelegen in het buitengebied tussen Biest-Houtakker en Hilvarenbeek, op een perceel van circa 3.300 m2. Eventueel zijn 2 percelen grond extra aan te kopen (circa 4.730 m2 en 9.375 m2), prijs op aanvraag.

WONING:
Bruto inhoud: circa 500 m3, gebruiksoppervlakte wonen 129 m2, bouwjaar 1974, energielabel D.
Indeling: entree met trapopgang en garderobe, woonkamer met schouw, keuken met rechte opstelling en toegang tot de provisiekelder, portaal, toilet, bijkeuken met cv-ruimte (cv combiketel van 2021), badkamer (met douche en wastafel) en kastruimte.
1e verdieping: overloop, badkamer met douche, toilet en wastafel, en 4 slaapkamers waarvan 1 met inbouwkast.
2e verdieping: bergzolder.

ERF/TUIN:
Het erf is grotendeels verhard, de tuin is verzorgd te noemen. Er is op het terrein een dierenweide aanwezig. Achter de woning ligt een beschut terras.

BIJGEBOUWEN:
Vrijstaande voormalige stal (circa 40 x 8 m), een kapschuur en een dierenverblijf. De stal stond ooit ten dienste van het agrarische bedrijf, maar is al enige tijd niet meer als zodanig in gebruik en is middels een gestorte vloer en segmentdeur geschikt gemaakt voor andere gebruiksmogelijkheden. Er is onder andere een garage met smeerput in gerealiseerd. Op de bijgebouwen is asbesthoudende dakbedekking aanwezig.

BESTEMMING:
Het object ligt in het bestemmingsplan “Buitengebied” en heeft bestemming ‘Agrarisch’ met de functieaanduiding ‘specifieke vorm van agrarisch: voormalig agrarisch bedrijf’. De eigenaar heeft een principeverzoek gedaan om de bestemming te wijzigen van 'Agrarisch' naar 'Wonen'.

OMGEVING
Biest-Houtakker is één van de kernen van de gemeente Hilvarenbeek. Vanuit deze gemeente is het even eenvoudig om de rust op te zoeken in de natuur van de Brabantse Kempen als de stadse drukte van Tilburg. Het hart van de gemeente is het prachtige Vrijthof in Hilvarenbeek, waar jaarlijks vele activiteiten plaatsvinden.

De Hakvoortseweg verbindt Biest-Houtakker met Hilvarenbeek, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen, de huisarts/apotheek en tandarts. In Biest-Houtakker zelf vindt u een basisschool, kinderopvang, een dorpshuis en de dorpsbewoners hebben zelfs hun eigen café geopend: Ome Toon. Recreatie- mogelijkheden zijn er in Biest-Houtakker te over: er is een actief verenigingsleven, aan het Wilhelminakanaal ligt een passantenhaven en vlakbij de woning liggen Annanina's Rust en het Diessens Broek; een prachtig wandelgebied. Tegenover de woning ligt het beeklandschap de Gooren, met het beekje de Roodloop met natte vennen en weidegronden voor runderen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 680.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
22 december 2021
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
3.300 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
zand
Hoofdfunctie
Overig

Locatie