Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Bulkstraat 51

4158EA Deil

€ 1.550.000,- k.k.
Soort Overig
Perceeloppervlakte 13353 m2
Aangeboden sinds 9 november 2021
Verkoopmakelaar

Van Gellicum Vastgoed b.v.

Rumpt

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Unieke kans met vele mogelijkheden: Schitterend gelegen landhuis met royale bijgebouwen met onder andere een bedrijfshal, een glazen kweekkas en groot eigen parkeerterrein. Op deze locatie zijn de gebruiksmogelijkheden zeer ruim te noemen. Onlangs heeft de gemeente West Betuwe de bestemming gewijzigd van bedrijfswoning naar burgerwoning en is er de mogelijkheid om 400m2 kantoorruimte te realiseren. Deze vergunning is onlangs verleend. Ook kleinschalige niet-agrarische functies (categorie 1 of 2) zijn op deze locatie te realiseren. De functieaanduiding 'sierkwekerij' is ook te wijzigen naar andere agrarische bedrijfsfuncties.

Dit object biedt u de kans om een eigen bedrijf aan huis te realiseren op het ruime perceel van in totaal 13.300 m2. Ook als u waarde hecht aan veel privacy en rust is dit een unieke kans.
Het object is nu in gebruik als tuinrozenkwekerij met een groot verkoopterrein. Het bedrijf is gesitueerd op een zichtlocatie langs de provinciale weg N327. De Rijkswegen A2 en A15 zijn bereikbaar binnen 2 minuten. Dit object heeft een perfecte locatie in het midden van het land, en is uitermate goed bereikbaar.
De royale verharde parkeerplaats zorgt ervoor dat klanten en leveranciers ook gemakkelijk het bedrijf kunnen bereiken.

De bedrijfshal heeft een oppervlakte van 800 m2 en is voorzien van aansluitingen voor een kantoor of kantine. De glazen kas is ook van alle gemakken voorzien en geschikt voor vele functies.

Gaat u hier uw droom realiseren? Oplevering kan op korte termijn. Het is mogelijk het goed lopende rozen-handelsbedrijf voort te zetten, maar dit is uiteraard geen verplichting. We helpen u graag verder met extra informatie en een bezoek ter plaatse.
U kunt ook zelf alvast informeren naar de ruime mogelijkheden binnen het ontwerp van het bestemmingsplan 'Buitengebied' van de gemeente West Betuwe, kijk daarvoor eens op: ruimtelijkeplannen.nl

Indeling
Riant landhuis met fraaie entree naar de woonkeuken en woonkamer met karakteristieke zijkamer met zichtlijnen naar de nok. Aan de andere zijde is een werkkamer gelegen met openslaande deuren naar de oprit, ook hier zijn de balken en de nok in het zicht. Via meerdere openslaande deuren is het terras aan de achterzijde bereikbaar.
Eerste verdieping met 3 slaapkamers en 2 badkamers en toegang tot de bergzolder (bereikbaar middels vlizotrap).
In het souterrain is een grote multifunctionele ruimte die nu in gebruik is als vierde slaapkamer en fitness & wellness ruimte.
Het perceel heeft een brede toerit naar de woning, het verkoopterrein en de bedrijfshal, maar biedt ook nog voldoende ruimte voor een fraai aangelegde tuin met diverse fruitbomen.

Bijzonderheden
• een luxe landhuis van ca. 250 m2 (bouwjaar 2007) met fraai aangelegde tuin
• zeer ruime woonkamer met luxe open keuken, kantoor, zijkamer en openslaande deuren naar terras
• 3 slaapkamers, 2 badkamers op de eerste verdieping en fitness ruimte + logeerruimte in de kelder
• goed lopende handelskwekerij met in- en verkoopmogelijkheden B2B (hoveniers/tuincentra) en B2C
• loods van 20 x 40 meter met (aansluitingen voor) kantoor- en kantineruimte en deels onverhard terrein (verkuil grond)
• een machine berging
• een parkeerplaats van 20 x 30 meter
• een broeikas van 400 m2
• zichtlocatie langs de Provinciale weg N327

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 1.550.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
9 november 2021
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
13.353 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
klei
Hoofdfunctie
Overig

Locatie

Plattegronden