onder bod

Ouwendorperweg

3886MR Garderen

€ 1,- k.k.
Soort Losse grond
Perceeloppervlakte 94550 m2
Aangeboden sinds 18 oktober 2023

Omschrijving

Wij mogen u een prachtig perceel landbouwgrond aanbieden. Het perceel is gelegen in het buitengebied van Garderen aan Ouwendorperweg, met een oppervlakte van 9 hectare, 45 are en 50 centiare (94.550 m²). Kadastraal bekend: gemeente Garderen, sectie R, nummer 5200.

Het perceel is goed bereikbaar vanaf Ouwendorperweg en is in gebruik als bouwland, doch is ook als grasland geschikt te maken. Door het perceel loopt een groenstrook. Bebouwingsmogelijkheden zijn niet aanwezig. Op het perceel is een erfdienstbaarheid gevestigd.

Planologie:
Het perceel heeft, conform het bestemmingsplan “ Buitengebied 2012 geconsolideerd” van de gemeente Barneveld, de enkelbestemming ‘Agrarisch. klein gedeelte op het perceel heeft de bestemming groen en een kleine strook de bestemming natuur.

Bijzonderheden:
• Oplevering geschiedt vrij van huur en pacht.
• Het jachtrecht is verhuurd t/m 2030.
• Op het geheel rusten geen productie-, fosfaat- of betalingsrechten.
• Op het perceel is een beregeningsput met leiding en pomp aanwezig.
• Er is een erfdienstbaarheid gevestigd op het perceel.
• Aanvaarding en betaling uiterlijk 15 december 2023.

Inschrijving
De verkoop geschiedt bij wijze van ‘inschrijving’. Inschrijving is enkel mogelijk middels het bijgevoegde inschrijfformulier, dat – vergezeld van een geldig legitimatiebewijs – uiterlijk vrijdag 17 november 2023 aanstaande om 16.00 uur dient te zijn ontvangen door Wivema Vastgoed te Maarsbergen of per e-mail: info@wivema.nl). Desgewenst kunt u het formulier (in een gesloten enveloppe) ook persoonlijk afgeven op het kantoor aan de Woudenbergseweg 66 te Maarsbergen.

Uiterlijk 21 november 2023 zal iedere inschrijver persoonlijk bericht over de uitslag ontvangen via de makelaar. De gunning wordt door verkoper voorbehouden, verkoper kan tevens besluiten te gunnen aan een kandidaat die niet de hoogste bieder is. Indien aan een kandidaat wordt gegund, zullen de afspraken worden vastgelegd in een modelkoopovereenkomst voor ‘los land’, conform de richtlijnen van de VBO. Desgewenst zal aan de koper een waarborgsom c.q. bankgarantie ter hoogte van 10% van de koopsom worden gevraagd. De beoogde transportdatum is uiterlijk 15 december 2023. Bezichtiging van het perceel is uiteraard mogelijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de makelaar.

Kadastraal bekend: Gemeente Garderen, sectie R, nummer 5200, groot 09.45.50 ha.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1,- k.k.
Status
onder bod
Aangeboden sinds
18 oktober 2023
Aanvaarding
per datum
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
94.550 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
zand
Hoofdfunctie
Losse grond

Locatie

Verkoopmakelaar

Wivema Vastgoed BV Woudenbergseweg 66
3953MH Maarsbergen