Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Jachtlaan 5

4273LE Hank

€ 835.000,- k.k.
Grondsoort Akkerbouwbedrijf

Woning

Situatie Akkerbouwbedrijf
Status Akkerbouwbedrijf
Bedrijfsnaam Akkerbouwbedrijf
Biologisch bedrijf Akkerbouwbedrijf
SKAL gecertificeerd Akkerbouwbedrijf
Hygienesluis Akkerbouwbedrijf
Aantal bedrijfswoningen Akkerbouwbedrijf
Millieuvergunning Akkerbouwbedrijf
Informatie plicht Akkerbouwbedrijf
Oppervlaktes huiskavel Akkerbouwbedrijf
Oppervlaktes totaal Akkerbouwbedrijf
Bouwjaar Akkerbouwbedrijf
Hoofdwoning Akkerbouwbedrijf
Bouwkavel Akkerbouwbedrijf
Ruimtes Akkerbouwbedrijf
Overige voorzieningen Akkerbouwbedrijf
Grondsoorten Akkerbouwbedrijf
Land typen Akkerbouwbedrijf
installaties Akkerbouwbedrijf
Afrasteringen Akkerbouwbedrijf
Mestsilos Akkerbouwbedrijf
Huisvesting types Akkerbouwbedrijf
Teelt typen Akkerbouwbedrijf
Grondkavels Akkerbouwbedrijf
Varkens Akkerbouwbedrijf
Melkveehouderij Akkerbouwbedrijf
Akkerbouw Akkerbouwbedrijf
Overig Akkerbouwbedrijf
Pluimvee Akkerbouwbedrijf
Vleeskalveren Akkerbouwbedrijf
Losse grond Akkerbouwbedrijf
Tuinbouw Akkerbouwbedrijf
Glas Tuinbouw Akkerbouwbedrijf
Paarden Akkerbouwbedrijf
Mest quotum Akkerbouwbedrijf
Bieten quotum Akkerbouwbedrijf
Melk quotum Akkerbouwbedrijf
Pluimvee rechten Akkerbouwbedrijf
Varkens rechten Akkerbouwbedrijf
Bedrijfstoeslag rechten Akkerbouwbedrijf
Nevenfuncties agrarisch Akkerbouwbedrijf
Nevenfuncties niet agrarisch Akkerbouwbedrijf
Overige nevenfuncties Akkerbouwbedrijf
Verkoopmakelaar

De Makelaars van Altena

Woudrichem

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Ben je een paardenliefhebber? Wil je vrij wonen in een landelijke omgeving? Of zoek je een grote woonboerderij met volop sfeer en ruimte? Je mag zelf de reden invullen om hier te komen kijken… Je vindt dit fraaie object op een royaal perceel van 4450 m2. Buiten vind je een keurig omsloten weiland, een royale rijbak en een fijne tuin met volop rust en privacy. De boerderij is traditioneel gebouwd en bestaat uit een voor- en achterhuis. De woning is netjes afgewerkt, heeft volop ruimte en is uiterst sfeervol. Zo vind je beneden een gezellige woonkeuken, een knusse eetkamer, een ‘warme’ opkamer en een heus ‘bruin café’ met bar. Op de 1e en 2e verdieping bevinden zich 4 grote slaapkamers en een royale badkamer. In het ‘achterhuis’ vind je vooral heel, heel veel ruimte. Verder hebben we hier voor de paardenliefhebber 3 grote stallen en voor de sleutelaar een handige inpandige garage. De enorme zolder biedt bijna eindeloos mogelijkheden. Denk hierbij aan opslag of berging. Ook het uitbreiden van het woonhuis behoort tot de mogelijkheden. Al met al een ‘heerlijk’ object op een prachtig perceel en op een heel fijn plekje…

Begane grond:
Hal/entree, thuisbioscoop / bruin café, sfeervolle woonkeuken met rechte opstelling, kookeiland en servieskast en aansluitend de eetkamer. Dit is echt een geweldige ruimte met grote raampartijen, hoge plafonds en veel lichtinval. Een fijne plek om met je gezin te eten of om ‘na te tafelen’ bij de houtkachel. Tussen de eetkamer en de woonkamer bevindt zich de opkamer. Een knusse ruimte waar je ’s avonds relaxt tv kunt kijken. De woonkamer is royaal bemeten en v.v. een houtkachel. Aansluitend een handige werk/speelkamer afsluitbaar middels ensuite deuren met glas-in-lood. Aan de achterzijde van de woning is een achterportaal, toilet en een bijkeuken gesitueerd.

1e Verdieping:
Overloop, 3 ruim bemeten slaapkamers en een complete badkamer met ligbad, inloopdouche, meubel met dubbele wastafel, bergruimte, een zwevend closet. Op de overloop bevindt zich een vaste kast met de cv-installatie (bouwjaar cv circa 2014) . De 1e verdieping is uitgerust met airco.

2e verdieping:
Volwaardige woonlaag met overloop en 4e slaapkamer. Achter de knieschotten bevindt zich bergruimte en ook deze woonlaag is uitgerust met airco.

Achterhuis:
Een prachtige grote ruimte met o.a. 3 stallen, garagebox en een grote bergzolder. Fraai spantwerk en een openkapconstructie. Het ‘achterhuis’ is toegankelijk middels openslaande schuurdeuren in de zijgevel en een loopdeur aan de achterzijde.

Tuin, weiland en rijbak:
Nabij de woning bevindt zich een verzorgde siertuin met o.a. gazon en een fijne overkapping. Een groot deel van het perceel is ingericht als weiland en wordt keurig omsloten door een hekwerk. De paardenbak is verzorgd, gedraineerd en is ca. 20 x 40 meter. Verder heb je naast de boerderij een grote oprit die plaats biedt aan meerdere auto’s.

Omgeving:
Landelijk wonen, midden in de weilanden en toch bereikbaar. Hier kan het. Je woont heerlijke landelijk en toch sta je binnen enkele minuten op de rijksweg A27. Zo heb je een supersnelle ontsluiting richting de steden zoals Breda Gorinchem, Utrecht etc. In de directe omgeving en in de omliggende dorpen heb je alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen e.d.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 835.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
3 juni 2022
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
4.450 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
klei
Hoofdfunctie
Akkerbouwbedrijf

Locatie

Plattegronden

Verkoopmakelaar

De Makelaars van Altena Burgemeester van der Lelystraat 16A
4285BL Woudrichem