Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Wollenbergseweg 2

5451NV Mill

€ 595.000,- k.k.
Soort Overig
Perceeloppervlakte 12145 m2
Aangeboden sinds 23 juli 2021
Verkoopmakelaar

Pieter Vloet Vastgoed en Advies

Mill

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Een agrarisch complex van een paddenstoelenkwekerij (shiitake) en een gezellige
kampeerterrein in de mooie landschappelijke omgeving van Mill.
Voor de locatie Wollenbergseweg 2 in Mill geldt het bestemmingsplan “Buitengebied Mill en Sint Hubert,
Herziening 2018” van de gemeente Mill en Sint Hubert.

Bij de vraagprijs zijn inbegrepen 6 stacaravans en 1 chalet

Indeling
Omschrijving van het object:

A. Paddenstoelenkwekerij met inpandige bedrijfswoning (MIL R 465)

Voorzieningen:
▪Een inpandige bedrijfswoning; inhoud circa 540 m3 en gebruiksoppervlakte circa 135 m2
▪820 m2 multifunctionele bedrijfsruimte met separate kantine en toilet
▪Bouwterrein voor een eventueel nieuw op te richten bedrijfswoning
▪Royale parkeervoorzieningen op eigen terrein
▪Erfverharding (ca. 600 m2) gemaakt van klinkers en beton
▪Mooie aangelegde voortuin en zij-tuin
▪Groot buitenterras onder een afhang
▪Nutsvoorzieningen gas, elektra, waterleiding, riolering en glasvezel
▪Krachtstroom
▪Fraaie kippenren

Bedrijfsgebouw en inpandige bedrijfswoning:
Het bedrijfsgebouw bestaat uit een inpandige bedrijfswoning en 4 teeltcellen (Shiitake kwekerij) met een royale werkgang, schuur/opslagruimte en inpandige kantine, toilet en technische ruimte.
Het bedrijfsgebouw is opgetrokken in spouwmuren en voorzien van loopdeuren en (grote) celdeuren. De binnenwanden van de teeltcellen zijn gemaakt van Durox-blokken (gasbeton). Het bedrijfspand heeft een houten dakconstructie en is met golfplaten gedekt. De vloeren op de begane grond zijn van beton.
De inpandige woning heeft een vaste verdiepingsvloer (broodjesvloer in stalen balken). Boven de keuken is er een houten verdiepingsvloer. De raam- en deurkozijnen zijn gemaakt van hout en (deels) voorzien van isolerende beglazing. De inpandige woning is geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming met radiatoren op de begane grond. De badkamer op de verdieping is ook voorzien van radiator.
De teeltcellen (4) zijn voorzien van geïsoleerde plafonds en allen uitgerust met een eigen klimaatsysteem (luchtbehandeling). De teeltcellen hebben ieder een eigen loopdeur en een grote (geïsoleerde) buitendeur die met een handbeugel te openen zijn.

Indeling bedrijfsgebouw en woning:
Via een zijdeur bij de werkgang van de teeltcellen is er direct toegang naar de inpandige woning en teeltcellen. Middels een doorloop langs de koelcel, ketelhuis en toilet komt men in de woonkamer en keuken. De woonkamer biedt toegang tot een portaaltje met zoldertrap en de woonkeuken. Langs de keuken - in de hoek van het gebouw - bevindt zich een kantoor. In de keuken staat opgesteld een eenvoudig keukenblok met gascomfort en gasgeiser.
Op de verdieping van de inpandige bedrijfswoning bevindt zich een overloop met 2 slaapkamers, een badkamer en een kleine ruimte die o.a. gebruikt kan worden als extra slaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, ligbad en radiator.

De werkgang van de teeltcellen is met 4 meter breed ruim uitgevoerd en kan ook gebruikt worden als multifunctionele werkruimte, fietsenstalling en/of (vaste) opslag in werkkasten. De werkgang verbindt 4 teeltcellen en aan het einde van de werkgang, tegenover de 4e cel is een schuur/opslagruimte gebouwd. De schuur heeft ook een inpandige kantine, wasruimte, toilet en werkkast. Een gedeelte van de schuur is momenteel in gebruik als werkplaats. Kantine, wasplaats en toilet zijn betegeld en in de kantine is er een eenvoudig keukenblok.

B. Kampeerterrein (MIL R 356)

Voorzieningen
▪Een groot kampeerterrein met 25 standplaatsen
▪Sanitair-gebouw met wasruimtes, douches, toiletten en werkruimte
▪Separate oprit en royale parkeerplaats, gescheiden van de camping
▪Kinderspeeltuin met diverse speeltoestellen
▪Nutsvoorzieningen gas, elektra, waterleiding en riolering in sanitair-gebouw
▪Standplaatsen zijn voorzien van elektra
▪Afwisselende groenvoorziening rondom kampeerterrein en standplaatsen

Sanitair-gebouw:
Het sanitair-gebouw op de camping bestaat uit een wasruimte met aanrechtblad, 2 douches, 3 toiletten, een werk-hok en separaat washok. Buiten het sanitair-gebouw is er ook een chemisch toilet aanwezig.
Het sanitair-gebouw is opgetrokken in houten wanden en aan de binnenzijde betegeld. Het gebouw is voorzien van gas, elektra en leidingwater en aangesloten op de gemeentelijke drukriolering.

Indeling kampeerterrein:
Het kampeerterrein ligt - gescheiden door een sloot - tegenover het bedrijfsgebouw, eveneens aan de Wollenbergseweg. Tussen de openbare weg en de coulissen van een hoog opgroeiend populierenbos.
Het kampeerterrein is bereikbaar vanaf het erf van het bedrijfsgebouw middels een ludiek bruggetje over de sloot van het Waterschap. Daarnaast heeft de camping ook een eigen oprit aan westelijke zijde met een royale parkeerplaats.
Het kampeerterrein (mini-camping) bestaat uit een sanitair-gebouw en 25 standplaatsen. De standplaatsen op het terrein zijn ruim opgezet, gezien de omvang van het terrein. Er is veel groen aanwezig rondom de camping en tussen de standplaatsen. De oprit en parkeerplaats zijn ook met natuurstroken afgescheiden van het terrein. De camping zelf blijft daarmee vrij van motorvoertuigen. De camping is ludiek ingericht op het thema van ‘De Paddenstoel’ en omvat ook een speeltuin voor kinderen die voorzien is van diverse speeltoestellen.

Grond:

Het erfperceel met bedrijfsgebouw (Mill R 465) is groot 0.49.80 ha.
Het kampeerterrein met sanitair-gebouw (Mill R 356) is groot 0.71.65 ha.
Op beide percelen tezamen rust een ruilverkavelingsrente van totaal € 78,65 tot eindjaar 2027.Bijzonderheden
Mill en omgeving:

De gemeente Mill en Sint Hubert bestaat uit 4 kernen: Mill, Sint Hubert, Langenboom en Wilbertoord en telt ruim 11.000 inwoners. Per 1 januari 2022 gaat deze gemeente op in de fusie gemeente Land van Cuijk. Mill is gelegen op de noordelijke punt van de Peel in de overgang van ‘Peelkantzone’ en ‘Peelzoomzone’ (o.a. ‘Raamvallei’).
De gemeente Mill is te kenmerken als een bijzonder gebied met veel historie, waarin water, natuur, economie en cultuur op een unieke manier met elkaar verweven zijn.
Mill is van oudsher een agrarische gemeente waarin recreatieve en landschappelijke waarden steeds meer invloed hebben gekregen. Inwoners en bezoekers van de gemeente kunnen op een fantastische manier vertoeven en recreëren in Mill. Bekend is onder andere landgoed ‘Tongelaar’, een prachtig natuurgebied met kasteel en kasteelboerderijen. Landgoed ‘Tongelaar’ ligt op 2,5 km ten noorden van de objectlocatie. Voorts zijn er ‘De Kuilen’ tussen Mill en Langenboom. Dit betreft een natuurgebied waarin na zandwinning grote recreatieplassen zijn ontstaan. ‘Langenboomse Bossen’ ten noordwesten van Mill en ‘Molenheidse Bossen’ ten zuiden van Mill maken de landschappelijke omgeving van Mill compleet.
Mill heeft supermarkten en winkels die ruim voorzien in de dagelijkse behoeften. Voor grote boodschappen kan worden uitgeweken naar de omliggende grote plaatsen Uden, Cuijk of Boxmeer.
Verder zijn in Mill veel sportverenigingen actief, zowel in binnen- als buitensport.
In ‘De Peelkanaalzone’ heeft Mill een grote ‘Fitland’ vestiging. Samen met kliniek ‘Via Sana’ is ‘Fitland’ een grote publiekstrekker. Een bijzondere publiekstrekker op het ‘Fitland’-complex is ook de ‘Welnessboot’.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
23 juli 2021
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
12.145 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
zand
Hoofdfunctie
Overig

Locatie