Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Beerseweg 11B

5688HD Oirschot

prijs op aanvraag
Soort Tuinbouwbedrijf
Perceeloppervlakte 16120 m2
Aangeboden sinds 1 oktober 2021

Omschrijving

Hoveniersbedrijf / boomkwekerij met bedrijfswoning, loods en bijzonder fraai aangelegde (thee-)tuin met diverse ontvangstruimtes.

Verborgen in het lommerijke buitengebied van Oirschot vindt u dit multifunctionele bedrijf met bedrijfswoning. U kunt hier wonen en werken combineren op diverse manieren.

Bij de boomkwekerij behoort een loods (300 m2, bouwjaar 2005) en twee tunnelkassen, maar op het terrein zijn ook ontvangstruimtes gelegen rondom een sfeervol binnenterrein. Op dit moment zijn de ruimtes onder andere in gebruik als expositieruimte, atelier en theehuis. Door de gemeente is toestemming verleend voor dit gebruik, als agrarisch aanverwant bedrijf.

Rondom de woning en de bedrijfsgebouwen ligt een prachtige sfeervolle tuin, met vele fraaie doorkijkjes, zichtlijnen en zitplekken. Heerlijk om zelf van te genieten, maar ook zeer geschikt om mensen te ontvangen en te laten genieten van de Brabantse gastvrijheid! U bereikt de woning/het bedrijf via een besloten oprit met parkeergelegenheid op eigen terrein.

In slechts enkele minuten bereikt u vanaf deze locatie de snelweg A58. Deze verbindt Oirschot met Eindhoven en Tilburg, beide steden zijn dan ook in zo'n 20 minuten te bereiken.

BEDRIJFSWONING
Bouwjaar: 1992
Woonoppervlakte: circa 363 m2

Indeling:
Begane grond: entree/hal, woonkamer, woonkeuken met u-opstelling en inpandige kastruimte, gang, toilet, badkamer met ligbad, douche en toilet, berging, tweede keuken, kantoor, portaal met entree naar de serre, toilet, tweede kantoor. Aan de woning is een royale overkapping gemaakt.
1e verdieping: overloop, sauna, 4 slaapkamers, toilet en berging.

Bijzonderheden:
Het woongedeelte wordt verwarmd door een cv-combiketel (2021), vloerverwarming
en een houtkachel.
De serre wordt verwarmd door middel van een houtkachel en elektrische verwarming.
De zonnepanelen op de loods zorgen voor de eigen energievoorziening.
Glasvezel kan eenvoudig worden aangesloten vanaf de openbare weg.
Kozijnen deels van hardhout en deels kunststof.

LOODS
Bouwjaar: 2005
Oppervlakte: circa 300 m2

Indeling/gebruik: Open ruimte, in gebruik als opslagruimte en werkplaats. Voorzien van 2 segment-deuren van 4 meter hoog en 1 loopdeur. Vloer van stelconplaten. Op het dak liggen 36 zonnepanelen.

ONTVANGSTRUIMTE / ATELIER
Indeling/gebruik: open ruimte, in gebruik als theehuis, atelier en expositieruimte. Met betonnen vloer, houtkachel en door het gebruik van oude spanten een authentieke uitstraling. Naast deze ruimte bevindt zich een ruimte met toiletgroep, werkkast en bergruimte.

KWEKERIJ
2 tunnelkassen, containerveld. Er is een niet aangesloten voorziening voor automatische aansturing van beregening en een waterbassin van circa 40 m3.

ERF
Vanaf de Beerseweg bereikt u nummer 11B via een besloten oprit/parkeerplaats.
Rondom de woning en de bedrijfsgebouwen ligt een prachtige sfeervolle tuin, met vele fraaie doorkijkjes, waterpartijen en zitplekken. Er is een dubbele jeu de boules-baan met zitjes aanwezig.
Het erf is grotendeels verhard, deels met grind en deels met betonklinkers en betonplaten.
Er is een overdekte houtopslag aanwezig. In de tuin is een tuinberging geplaatst.
Het terrein is voorzien van bewakingscamera's.

KWEKERIJ
Ten behoeve van de kwekerij is een ondergrondse leiding gelegen ten behoeve van
de beregening, vanaf de waterput bij de loods naar het einde van het perceel. Er is ook een waterbassin van circa 40 m3 aanwezig.
Er zijn twee tunnelkassen aanwezig, met polyester golfplaten.

BESTEMMING
Het object is heeft de enkelbestemming ‘agrarisch’. De gemeente heeft toestemming verleend voor het theehuis aan huis, als agrarisch aanverwant bedrijf.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Oirschot, sectie K, nummer 920, grootte 1.61.20 ha. Belast met recht in het kader van de Belemmeringenwet Privaatrecht t.g.v. Enexis.

Tot slot:
Wij hopen met deze presentatie een goede indruk te geven, maar we nodigen u graag uit om ter plaatse te bezichtigen. Neem voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging contact op met Marcel de Rooij op 06 - 2043 9107 of 0413 - 33 68 64

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
1 oktober 2021
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
16.120 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
zand
Hoofdfunctie
Tuinbouwbedrijf

Locatie