Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Oudelandsedijk 13

3257KE Ooltgensplaat

€ 639.000,- k.k.
Soort Akkerbouwbedrijf
Perceeloppervlakte 19080 m2
Aangeboden sinds 10 juni 2021

Omschrijving

Bedrijfswoning met (bedrijfs-)opstallen op een perceel van 1.90.80 ha. Dit voormalige kleine akkerbouwbedrijf biedt vele kansen voor zowel privé- als zakelijk gebruik.

Het woonhuis bestaat uit een hoofdwoning van circa 100 m2 groot. De aangebouwde schuur aan de woning heeft een vloeroppervlakte van circa 220 m2. Nabij de woning staat een vrijstaande garage van circa 70 m2 en in het weiland staat een loods van circa 380 m2.

Dit object is vrij gelegen in het agrarische buitengebied van het dorp Ooltgensplaat op Goeree Overflakkee en op korte afstand van de uitvalsweg N59. Vanaf het erf is er een vrij uitzicht over de mooie polder van meer dan één kilometer! De achterzijde van het erf is gunstig op het zuidwesten gelegen. Het sterke punt van deze woonboerderij is de mooie en gunstig gelegen locatie.

De huidige bestemming is ‘Agrarisch’ met een bouwvlak. Het bouwvlak heeft een grootte van circa 7.200 m2. Een klein gedeelte van de dijk heeft de bestemming ‘Verkeer – Natuur’. Het bestemmingsplan laat de realisatie van meer bebouwing voor agrarische doeleinden op deze locatie toe.Indeling
Begane grond: binnenkomst in gang, hal met trapopgang, woonkeuken (met wijds uitzicht), douche, woonkamer, 2 slaapkamers.

1e verdieping: overloop, 1 slaapkamer en een inloopkast, zolderruimte.

Tuin: Royale tuin rondom, met terrassen en overkapping.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 639.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
10 juni 2021
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
19.080 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
klei
Hoofdfunctie
Akkerbouwbedrijf

Locatie