Hét vastgoedaanbod van Nederland
verkocht onder voorbehoud

Gemertseweg 6

5841CD Oploo

prijs op aanvraag
Soort Losse grond
Perceeloppervlakte 56872 m2
Aangeboden sinds 7 juli 2023
Verkoopmakelaar

Maashuys Vastgoed en Advies

Oeffelt

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Te koop aangeboden ruim 6 hectare landbouwgrond met een goede verkaveling. Perceel is goed bereikbaar vanaf de Gemertseweg en vanaf de Steenakker.
Het betreft zandgrond welke uitermate geschikt is voor de teelt van diverse akkerbouwgewassen. De afgelopen jaren zijn er met name gras en mais verbouwd.

LET OP DE PERCELEN WORDEN VERKOCHT BIJ INSCHRIJVING

_____________________________________________________________________________________

Tevens te koop woonboerderij (grenzend aan het perceel)
Gelegen in de prachtige landelijke omgeving van Oploo en aan de rand van de Staatsbossen van Sint Anthonis, ligt op een royaal perceel deze woonboerderij met diverse opstallen op een ondergrond van 8000 m² aan de Gemertseweg 6 te Oploo. De woonboerderij is gedateerd maar biedt een koper diverse mogelijkheden.
Zie voor meer info: https://www.funda.nl/koop/oploo/huis-88625134-gemertseweg-6/

De woonboerderij en landbouwpercelen kunnen zowel samen als afzonderlijk worden gekocht, zie brochure voor meer info over de te koop aangeboden kavels.

OMGEVING

Oploo is een klein, maar pittoresk dorp met een aantal rijksmonumenten zoals een wind- en watermolen. In het dorpshart vinden we een supermarkt, basisschool en horecagelegenheden. In de nabijheid kan er gewandeld worden in de Staatsbossen, een afwisselend landschap met bos, stuifduinen en heide. Door de ligging in een landelijke omgeving is het heerlijk rustig wonen en met de aanwezigheid van goede verbindingswegen zijn de snelwegen A73 en A77 met enkele autominuten te bereiken.


Indeling
De entree naar de woning ligt aan de voorzijde van de woning. Bij binnenkomst in de hal bevindt zich links de toegang tot de woonkamer en rechts 2 slaapkamers. De keldertoegang is ook via de hal.

De keuken is te bereiken via de woonkamer, grenzend aan de keuken bevindt zich een grote bijkeuken met 2 bergingen en een grote garage (voormalige stal). Vanuit de keuken is ook de badkamer en apart toilet te bereiken.

Op de 1e verdieping van de woning, te bereiken via trap in de keuken, bevinden zich 4 slaapkamers en op de 2 verdieping een ruime bergzolder.

Bijzonderheden
INSCHRIJVING EN KAVELS

De inschrijfprocedure betreft de volgende onderdelen (3 kavels):

Kavel I

• Woonboerderij met diverse opstallen gelegen aan de Gemertseweg 6 op een perceel van circa 8000 m², kadastraal bekend Oploo Q11

Kavel II

• Een perceel cultuurgrond, grasland, gelegen aan de Gemertseweg, grenzend aan de boerderij, kadastraal bekend Oploo Q9 met een oppervlakte van 11.350 m²

• Een perceel cultuurgrond, grasland, gelegen aan de Gemertseweg, grenzend aan de boerderij, kadastraal bekend Oploo Q12 met een oppervlakte van 14.950 m²

• En gedeelte perceel Q11 met een oppervlakte van circa 33.880 m²

Kavel III

• Gehele object, de totale boerderij, opstallen en percelen, Kavel I en kavel II. Totaal 6.81.80 ha


INSCHRIJVING:
- Uiterlijk 16 augustus 2023 voor 12.00 uur moeten de inschrijfformulieren bij het kantoor van Maashuys Vastgoed en Advies binnen zijn.

GUNNING:
- Uiterlijk 21 augustus 2023 wordt de Gunning aan de inschrijvers schriftelijk bekend gemaakt.
- Uiterlijk 2 weken na Gunning ondertekenen koopovereenkomst(en).

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
prijs op aanvraag
Status
verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds
7 juli 2023
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
56.872 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
zavel
Hoofdfunctie
Losse grond

Locatie