beschikbaar

Merseloseweg

5825HB Overloon

prijs op aanvraag
Soort Losse grond
Perceeloppervlakte 20251 m2
Aangeboden sinds 27 oktober 2023
Verkoopmakelaar

Maashuys Vastgoed en Advies

Oeffelt

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Te koop bosperceel

Het perceel is gelegen aan de Merseloweg te Overloon.

Diverse boomsoorten: In het bos vind je een verscheidenheid aan boomsoorten. Deze bomen zorgen voor een gevarieerd bladerdak en creëren schaduwrijke plekken.

Flora en fauna: Een bos herbergt een rijke verscheidenheid aan planten en dieren. Je kunt hier diverse vogelsoorten, zoals roodborstjes en spechten, tegenkomen. Ook reeën, eekhoorns en konijnen zijn vaak te vinden in dit bosrijke gebied.

Seizoenen: De schoonheid van een bos verandert met de seizoenen. In de lente bloeien wilde bloemen en komen bomen tot leven met fris groen blad. De herfst brengt een prachtig kleurenpalet met zich mee wanneer de bladeren verkleuren en vallen.

Rust en stilte: Brabantse bossen bieden vaak een oase van rust en stilte, waardoor ze ideale plekken zijn voor ontspanning, meditatie en het ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Natuurbescherming: Veel bossen worden actief beschermd en beheerd door natuurorganisaties om de biodiversiteit te behouden en de natuurlijke schoonheid te behouden.

Kortom, een Brabants bos is een prachtige plek waar je kunt genieten van de natuur, wandelen, vogels kijken en de rust en sereniteit van het bos kunt ervaren, en waar de veranderende seizoenen altijd iets nieuws te bieden hebben.

* Het betreft een droogbosperceel (geen moeras of water).
* Op het perceel zijn geen voorzieningen aanwezig.
* Het perceel is te bereiken via een landweg

Voor meer informatie neem contact op met ons kantoor.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
27 oktober 2023
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
20.251 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
zand
Hoofdfunctie
Losse grond

Locatie