Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Veenweg 8

3911TJ Rhenen

€ 1.350.000,- k.k.
Soort Melkveehouderij
Perceeloppervlakte 10000 m2
Aangeboden sinds 31 januari 2023

Omschrijving

In het buitengebied van Rhenen staat deze vrijstaande woning met ligboxenstal en veldschuur te koop. De woning is gelegen op een prachtige woonlocatie en is omgeven door de landerijen en gebouwd in 2004. De woning is volledig geïsoleerd (energielabel A) en is levensloopbestendig vanwege de gerealiseerde bad- en slaapkamer op de begane grond. Een unieke kans voor u en uw gezin!

Dit object met ‘agrarische bestemming’ beschikt over een ligboxenstal en een veldschuur. Het geheel is gelegen op een royaal perceel van 10.000 m2. De bijgebouwen kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt, zoals het houden van (klein)vee of als stalling. Dit object biedt namelijk vele mogelijkheden.
Voor de mogelijkheden van eventuele (neven)activiteiten of een bestemmingswijziging verwijzen wij u naar de bestemmingsplanregels in de bijlage. De prachtige ligging, met de voorzieningen van Veenendaal en Rhenen op enige afstand, maakt dit object tot een buitenkans.

Indeling woning
Begane grond:
Via de entree bereikt u de royale hal die u toegang geeft tot de trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, woonkamer, woonkeuken, slaapkamer, werkkamer, toilet en de badkamer. Ook de handige, ruime provisiekast is hier te vinden. De woonkamer geeft u een prachtig uitzicht over de landerijen door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer is tevens de woonkeuken bereikbaar. De keuken heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van een koelkast, 4-pits gaskookplaat en een afzuiging. Tegenover de woonkamer is een ruime slaapkamer gesitueerd welke is voorzien van een vaste schuifkast. De werkkamer is voorzien van een eenvoudig keukenblok en geeft toegang tot de tuin. Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een hangtoilet en een fonteintje. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine en een wastafel. Aansluitend aan de hal is een tweede hal waar onder andere de cv-ketel (Remeha Avanta – 2022) en de witgoedaansluitingen zijn. Ook is hier een wasbak met eenvoudig keukenblok en is er zowel aan de voor- als achterzijde toegang naar de tuin. Aansluitend in deze hal is er ook nog een hobby-/werkkamer.

Aangrenzend aan de hal is de garage welke is voorzien van een handmatige overheaddeur. En vanuit de garage is de ligboxenstal bereikbaar. Aan de voorzijde van de stal bevindt zich de melkstal, de machinekamer en een tweetal bergingen.

Eerste verdieping:
Deze verdieping beschikt over een royale overloop en beschikt over veel lichtinval door een groot dakraam. Er zijn vier ruime slaapkamers welke allen over bergruimte beschikken. De vijfde kamer is wat kleiner en daardoor ideaal voor een bergkamer of een inloopkast. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en is geschikt als berging.

Woonoppervlakte: circa 220 m2.

Bijzonderheden:
• Gas middels tankgas.
• Dak garage in 2019 vernieuwd.
• Cv-ketel in 2022 vernieuwd.
• Raamkozijnen en voordeur van kunststof, loopdeuren van hout.
• Woonkamer, beide badkamers en de slaapkamer op de begane grond zijn v.v. vloerverwarming.
• Energielabel A.


Omschrijving bedrijfsgebouwen

Ligboxenstal
Bouwjaar: 2003 | afmeting: ca. 23,9 x 41,1 meter | oppervlakte: ca. 983 m2. Bouwaard: opgetrokken in spouwmuren, gedeeltelijk halfsteens muren; gegalvaniseerde spanten met ondersteuning, topgevel van damwand, open nok; bedekt met abc vrije golfplaten met voldoende lichtplaten; zijmuren voorzien van windbreekgaas met rolgordijn; betonvloer, v.v. gedeeltelijk roostervloer. De stal is geheel onderkelderd. Mestopslag: ca. 1.500 m3. De stal is momenteel nog in gebruik voor jongveeopfok.

Veldschuur
Bouwjaar: 2020 | afmeting: ca. 9,2 x 20,3 meter | oppervlakte: ca. 187 m2. Bouwaard: opgetrokken op stenen voet; stalen spanten; wanden bedekt met damwandplaten; zadeldak met abc-vrije golfplaten bedekt, v.v. enkele lichtplaten. vloer van betonklinkers.

Sleufsilo
Bouwjaar: 2004 | afmeting: ca. 7,5 x 42 x 0,75 meter | oppervlakte: ca. 315 m2.

Kuilvoerplaat
Bouwjaar: 2003 | afmeting: ca. 8 x 50 meter | oppervlakte: ca. 400 m2.

Vast mestopslag
Bouwjaar: 2003 | afmeting: ca. 11,5 x 5 x 1,5 meter | oppervlakte: ca. 57,5 m2.

Cultuurgrond
Naast de veldschuur is cultuurgrond gelegen ter grootte van ca. 3.650 m2. Deze is momenteel in gebruik als grasland.

Bestemming:
Enkelbestemming: agrarisch.
Dubbelbestemming: leiding – hoogspanningsverbinding; waarde-archeologie 2.
Gebiedsaanduiding: reconstructiewetzone-verwevingsgebied; overige zone- middelhoge verwachtingswaarde.

Vergunningen
35 melk- en kalfkoeien ouder dan 2 jaar.
60 stuks vrouwelijk jongvee tot 2 jaar.
50 schapen ouder dan 1 jaar, inclusief lammeren tot 45 kg.
30 zoogkoeien ouder dan 2 jaar.
17 fokstieren en overig rundvee ouder dan 2 jaar.

NB-vergunning aanwezig, afgegeven door provincie Utrecht op 11-06-2020 voor dezelfde dieraantallen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 1.350.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
31 januari 2023
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
10.000 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
zand
Hoofdfunctie
Melkveehouderij

Locatie

Verkoopmakelaar

Wivema Vastgoed BV Woudenbergseweg 66
3953MH Maarsbergen