beschikbaar

Hollewegje

4708SL Roosendaal

€ 350.000,- k.k.
Soort Akkerbouwbedrijf
Perceeloppervlakte 3120 m2
Aangeboden sinds 5 april 2019

Omschrijving

Agrarisch (herontwikkeling) bouwblok op goede zichtlocatie, groot circa 3.120 m², gelegen aan het Hollewegje 3 te Roosendaal.

Het bouwblok is gelegen in het buitengebied van Roosendaal op korte afstand van het knooppunt De Stok met de uitvalswegen A58 en de A17 naar Breda, Bergen op Zoom, Moerdijk en Dordrecht. De locatie kenmerkt zich door zijn open karakter en vrij uitzicht over het polder gebied en is uitstekend bereikbaar. Roosendaal heeft vele aantrekkelijke voorzieningen voor jong en oud zoals: een ontmoetingscentrum, basisonderwijs, een gevarieerd winkelaanbod, sportverenigingen, rijk verenigingsleven, openluchtzwembad, gezondheidscentrum, kinderopvang, peuterspeelzaal en daarnaast diverse uitgaansgelegenheden.

Omschrijving kavel
Agrarische bouwgrond met een oppervlakte van 3.120 m². Zeer geschikt voor diverse agrarische en bedrijfsmatige activiteiten. De opstallen zijn inmiddels nagenoeg gesloopt. Kijk onder het kopje bestemmingsplan voor meer informatie. Op deze locatie mogen geen arbeidsmigranten gevestigd worden.

Op het perceel staat momenteel alleen nog een gedeelte van een schuur. De schuur, de loods en het bijgebouw waren volledig asbest vrij gemaakt, maar alle opstallen zijn dus inmiddels gesloopt.

Indien u interesse heeft, adviseren wij u eerst zelf een kijkje langs en op de kavel te nemen. Bij vragen zijn wij u uiteraard graag van dienst.

Bijzonderheden
Bestemmingsplan

Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied Roosendaal Nispen’ heeft het bouwblok de enkelbestemming ‘Agrarisch’. De bestaande gebouwen mogen herbouwd worden, maar uitbreiding van de gebouwen binnen het bouwvlak behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bestemmingsmogelijkheden
Onder bepaalde voorwaarden kan de bestemming gewijzigd worden naar agrarische nevenactiviteit of bedrijfsmatige bestemming. Het omzetten naar burger wonen behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor dient een wijzigingsprocedure te worden doorlopen.

Het vestigen van arbeidsmigranten is hier niet mogelijk.

De volgende activiteiten behoren wel tot de mogelijkheden:
- Agrarisch Loonwerk;
- Hoveniers/boomkwekerij bedrijf;
- Kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten; kleine ambachtsbedrijven of opslagloods/units.

Aanvullende informatie
- Landelijk gelegen met in de directe nabijheid diverse openbare voorzieningen;
- Goede ontsluiting;
- Zeer goede zicht locatie nabij de snelweg
- Schitterend uitzicht over de landerijen;
- Omgeven door veel groen;
- Ideale locatie voor diverse bedrijfsmatige/agrarische activiteiten;
- De opstallen zijn nagenoeg geheel gesloopt.
- Zeer geschikt voor boomkwekers en hoveniers.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
5 april 2019
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
3.120 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
zand
Hoofdfunctie
Akkerbouwbedrijf

Locatie