Hét vastgoedaanbod van Nederland
onder bod

Kolfschoten 31

3925MR Scherpenzeel

€ 1,- k.k.
Soort Losse grond
Perceeloppervlakte 61095 m2
Aangeboden sinds 27 januari 2023

Omschrijving

Wij mogen u twee prachtige percelen landbouwgrond aanbieden en een klein perceel wat als weg dient en deze percelen verbindt. De percelen zijn gelegen in het buitengebied van Scherpenzeel aan Kolfschoten, met een totale oppervlakte van 6 hectare, 10 are en 95 centiare (61.095 m²). Kadastraal bekend: gemeente Scherpenzeel, sectie A, nummers 1100, 1103 en 1105.

De percelen zijn goed bereikbaar vanaf Kolfschoten met een inrit tegenover Kolfschoten 14 te Scherpenzeel. Het ene perceel is in gebruik als grasland, het andere als bouwland, doch beide percelen zijn voor allebei de doeleinden geschikt. Door het perceel grasland loopt een sloot. Bebouwingsmogelijkheden zijn niet aanwezig.

Planologie:
Het perceel heeft, conform het bestemmingsplan “ Buitengebied 2013” van de gemeente Scherpenzeel, de enkelbestemming ‘Agrarisch met waarden - Landschap.

Bijzonderheden:
• Oplevering geschiedt vrij van huur en pacht.
• Het jachtrecht is niet verhuurd.
• Op het geheel rusten geen productie-, fosfaat- of betalingsrechten.
• Een klein gedeelte van het perceel is een voormalige stortplaats van de gemeente Scherpenzeel. Er zijn diverse grond en grondwateronderzoeken uitgevoerd. Op basis van deze onderzoeken is de conclusie dat er op dit moment geen maatregelen genomen hoeven te worden. Meer informatie hierover beschikbaar via de makelaar.
• Aanvaarding en betaling uiterlijk 31 maart 2023 bij Veldjesgraaf en Korlaar Notarissen te Scherpenzeel.

Inschrijving
De verkoop geschiedt bij wijze van ‘inschrijving’. Inschrijving is enkel mogelijk middels het bijgevoegde inschrijfformulier, dat – vergezeld van een geldig legitimatiebewijs – uiterlijk vrijdag 3 maart 2023 aanstaande om 16.00 uur dient te zijn ontvangen door Wivema Vastgoed te Maarsbergen of per e-mail: info@wivema.nl). Desgewenst kunt u het formulier (in een gesloten enveloppe) ook persoonlijk afgeven op het kantoor aan de Woudenbergseweg 66 te Maarsbergen.

Uiterlijk 7 maart 2023 zal iedere inschrijver persoonlijk bericht over de uitslag ontvangen via de makelaar. De gunning wordt door verkoper voorbehouden, verkoper kan tevens besluiten te gunnen aan een kandidaat die niet de hoogste bieder is. Indien aan een kandidaat wordt gegund, zullen de afspraken worden vastgelegd in een modelkoopovereenkomst voor ‘los land’, conform de richtlijnen van de VBO. Desgewenst zal aan de koper een waarborgsom c.q. bankgarantie ter hoogte van 10% van de koopsom worden gevraagd. De beoogde transportdatum is uiterlijk 31 maart 2023. Bezichtiging van het perceel is uiteraard mogelijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de makelaar.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1,- k.k.
Status
onder bod
Aangeboden sinds
27 januari 2023
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
61.095 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
zand
Hoofdfunctie
Losse grond

Locatie

Verkoopmakelaar

Wivema Vastgoed BV Woudenbergseweg 66
3953MH Maarsbergen