Hét vastgoedaanbod van Nederland
onder bod

De Haar 17

3925MS Scherpenzeel

€ 1,- k.k.
Soort Losse grond
Perceeloppervlakte 34092 m2
Aangeboden sinds 27 januari 2023

Omschrijving

Wij mogen u dit prachtige perceel landbouwgrond aanbieden. Het L-vormige perceel is gelegen in het buitengebied van Scherpenzeel aan De Haar en heeft een totale oppervlakte van 3 hectare, 40 are en 92 centiare (34.092 m²). Kadastraal bekend: gemeente Scherpenzeel, sectie A, nummer 1106.

Het perceel dient nog ontsloten te worden vanaf De Haar en is in gebruik als grasland. Bebouwingsmogelijkheden zijn niet aanwezig.

Planologie:
Het perceel heeft, conform het bestemmingsplan “ Buitengebied 2013” van de gemeente Scherpenzeel, de enkelbestemming ‘Agrarisch met waarden - Landschap.

Bijzonderheden:
• Oplevering geschiedt vrij van huur en pacht.
• Het jachtrecht is niet verhuurd.
• Op het geheel rusten geen productie-, fosfaat- of betalingsrechten.
• De op het perceel aanwezige vaste mestopslag wordt door verkoper verwijderd.
• Aanvaarding en betaling uiterlijk 31 maart 2023 bij Veldjesgraaf en Korlaar Notarissen te Scherpenzeel.

Inschrijving
De verkoop geschiedt bij wijze van ‘inschrijving’. Inschrijving is enkel mogelijk middels het bijgevoegde inschrijfformulier, dat – vergezeld van een geldig legitimatiebewijs – uiterlijk vrijdag 3 maart 2023 aanstaande om 16.00 uur dient te zijn ontvangen door Wivema Vastgoed te Maarsbergen of per e-mail: info@wivema.nl). Desgewenst kunt u het formulier (in een gesloten enveloppe) ook persoonlijk afgeven op het kantoor aan de Woudenbergseweg 66 te Maarsbergen.

Uiterlijk 7 maart 2023 zal iedere inschrijver persoonlijk bericht over de uitslag ontvangen via de makelaar. De gunning wordt door verkoper voorbehouden, verkoper kan tevens besluiten te gunnen aan een kandidaat die niet de hoogste bieder is. Indien aan een kandidaat wordt gegund, zullen de afspraken worden vastgelegd in een modelkoopovereenkomst voor ‘los land’, conform de richtlijnen van de VBO. Desgewenst zal aan de koper een waarborgsom c.q. bankgarantie ter hoogte van 10% van de koopsom worden gevraagd. De beoogde transportdatum is uiterlijk 31 maart 2023. Bezichtiging van het perceel is uiteraard mogelijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de makelaar.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1,- k.k.
Status
onder bod
Aangeboden sinds
27 januari 2023
Aanvaarding
per datum
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
34.092 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
zand
Hoofdfunctie
Losse grond

Locatie

Verkoopmakelaar

Wivema Vastgoed BV Woudenbergseweg 66
3953MH Maarsbergen