Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Zuiddijk

3291LC Strijen

prijs op aanvraag
Soort Losse Grond
Perceeloppervlakte 87010 m2
Aangeboden sinds 30 november 2015

Omschrijving

Perceel grasland bestaande uit klei op veengrond.

In zuidelijke richting bestaat het grasland uit klei op veengrond. Hoe meer in zuidelijke richting, hoe dikker het kleipakket wordt. Aan de zuidkant is het kleipakket circa 35 tot 60 centimeter dik. De percelen zijn zeer goed ontsloten op de Zuiddijk. De opritten vanaf de Zuiddijk zijn volledig eigendom. In de lengterichting van noord naar zuid loopt door de percelen een smalle hoofdwatergang welke geen eigendom is. Ditzelfde geldt voor de zuidzijde. Deze watergang heeft als kadastraal nummer 518. Zie hiervoor tevens de kadastrale kaart. Dit beteken dat de verhouding cultuurgrond/water gunstig is.
In de percelen liggen greppels welke op de kopeinden overgaan in ondergrondse buizen. Op de grond rusten geen productierechten en/of betalingsrechten.

Bestemmingsplan:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied” van de gemeente Strijen. Het bestemmingsplan is vastgesteld door de gemeenteraad van de gemeente Strijen op 25 mei 2010. Binnen het vigerende bestemmingsplan heeft de locatie de aanduiding “Agrarisch met Waarden – Natuur en Landschapswaarden”. Daarnaast rust op de locatie de nadere aanduiding “Waarde – Archeologie”. Verder is de grond gedeeltelijk gelegen in “geluidszone – Industrie”.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
30 november 2015
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
87.010 m²
Algemene gegevens
Grondsoort
veen
Hoofdfunctie
Losse grond

Locatie