Schoolstraat 29

Vlagtwedde prijs op aanvraag

SoortAkkerbouw
Dit object printen
Schoolstraat 29 Vlagtwedde - foto 1
Schoolstraat 29 Vlagtwedde - foto 2
Schoolstraat 29 Vlagtwedde - foto 3
Schoolstraat 29 Vlagtwedde - foto 4
Schoolstraat 29 Vlagtwedde - foto 5

Overdracht

Prijs op aanvraagprijs op aanvraag
Statusbeschikbaar
Aangeboden sinds3 maanden geleden
Aanvaardingin overleg

Oppervlakten

Perceeloppervlakte300000 m²

Algemene gegevens

HoofdfunctieAkkerbouw
Grondsoortzand
Woningwoonruimte aanwezig
Woning situatieaanbouw

Foto's (5)

Schoolstraat 29 te Vlagtweddes
Schoolstraat 29 te Vlagtweddes
Schoolstraat 29 te Vlagtweddes
Schoolstraat 29 te Vlagtweddes
Schoolstraat 29 te Vlagtweddes

Schoolstraat 29, Vlagtwedde

Midden in het dorp Vlagtwedde (het hart van Westerwolde) is aan de Schoolstraat 29 een voormalige winkel/bedrijfspand te koop. Dit object biedt - ook vanwege de ruimte - een scala aan mogelijkheden aan de doe-het-zelver, ZZP-er of ondernemer met een eigen bedrijf.In het voorhuis dat oorspronkelijk is gebouwd in 1885 is de woonruimte.

In het achterhuis (30 x 15 m) met steensmuren en traditionele gebinten waren de winkel en het magazijn. Thans is dit opslagruimte met daarin een aardappelbewaar-koelcel met mechanische koeling. Het achterhui ... Lees de volledige omschrijving

Midden in het dorp Vlagtwedde (het hart van Westerwolde) is aan de Schoolstraat 29 een voormalige winkel/bedrijfspand te koop. Dit object biedt - ook vanwege de ruimte - een scala aan mogelijkheden aan de doe-het-zelver, ZZP-er of ondernemer met een eigen bedrijf.

In het voorhuis dat oorspronkelijk is gebouwd in 1885 is de woonruimte.
In het achterhuis (30 x 15 m) met steensmuren en traditionele gebinten waren de winkel en het magazijn. Thans is dit opslagruimte met daarin een aardappelbewaar-koelcel met mechanische koeling. Het achterhuis heeft twee grote baanderdeuren.
Verder is er een opslagschuur (15 x 22 m) gebouwd in 2000 met stalen spanten en volledig dicht gemaakt met geïsoleerde sandwichpanelen. Deze schuur heeft grote opslagcapaciteit en een afgetimmerde ruimte voor de opslag van producten. De opslagschuur heeft overhead deur en een loopdeur.
Dan is er nog een werktuigenberging (15 x 20 m), in 1992 gebouwd met stalen spanten, damwand profielplaten en een dak van ABC golfplaten, die momenteel in gebruik is als machinestalling en opslag.

Indeling voorhuis: Hal/entree, meterkast, gang, woonkamer (6,5 x 5 m) met open haard, 2 slaapkamers, toilet, badkamer met douche en wastafel, keuken met keukenblok en inloopkast, bijkeuken met zijingang en inbouwkast. Vaste trap naar boven naar de overloop met slaapkamers.

Het erf is verhard met klinkers en biedt veel mogelijkheden voor opslag of verdere uitbreiding. Het perceel is eventueel ook uit te breiden met extra grond. Het perceel is toegankelijk via mandelig pad/oprit.

Er is een totale oppervlakte van 30 hectare cultuurgrond beschikbaarToon minder

Locatie

Financiering

Verkoopmakelaar

Fikkert Agra-Vastgoed logo

Fikkert Agra-Vastgoed

Vosheugte 1
9435 TE BRUNTINGE
W: www.fikkertagra.nl
T: 0593-552254
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar