Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Zuid-Afrikaweg (LAYERS)

1432DA Aalsmeer

€ 200.000,- v.o.n.
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 6621 m2
Aangeboden sinds 23 november 2021

Omschrijving

LAYERS Aalsmeer wordt gerealiseerd aan de Zuid-Afrikaweg op bedrijventerrein Green Park Aalsmeer. Er zijn 32 bedrijfsunits te koop met verschillende afmetingen, verdeeld over een begane grond en een volledige verdiepingsvloer. Daarnaast zijn er units met een 2e verdieping en een dakterras.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de brochure en de projectwebsite (www.layers-development.nl).

LAYERS
LAYERS is een toekomstbestendig huisvestingsconcept dat flexibele ruimtes creëert voor uw onderneming in een community van hardwerkende en creatieve ondernemers. In beginsel is LAYERS voor iedereen, maar de gemene deler van de toekomstige gebruikers zal een behoefte hebben aan meer dan een saaie, blikkerige bedrijfsunit. LAYERS staat voor alles behalve de saaie bedrijfsunits. De duurzame materialen, het gebruik van veel glas in de gevels en de onderscheidende architectuur geven LAYERS zijn unieke look & feel en herkenbaarheid. De met echt hout beklede units zijn gebouwd met duurzame materialen allemaal voorzien van stijlvolle glazen harmonicadeuren of van een elektrisch bedienbare roldeur.

Beschikbaar
De totale vloeroppervlakten variëren van 151 m² tot 281 m² (BVO’s). Daarnaast zijn er enkele units met dakterrassen beschikbaar. De koopsommen starten al vanaf € 200.000 en lopen tot € 350.000 VON te vermeerderen met BTW. Voor een gedetailleerd overzicht verwijzen we u naar de bijgevoegde brochure. Vraag ons naar de actuele beschikbaarheid.

Opleveringsniveau
- Overheaddeur* (elektrisch bedienbaar)
- Aluminium harmonicadeuren voorzien van glas* (handmatig bedienbaar)
- Begane grondvloer beton monoliet glad (1.000kg/m²)
- Verdiepingsvloer bestaat uit kanaalplaatvloer met naden opgevuld (400kg/m²)
- Raamkozijnen aluminium voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters
- Meterkast voorzien van invoer elektra/water/internet (aansluitkosten niet in koopsom inbegrepen)
- Dak doorvoer ter voorbereiding aanleg zonnepanelen
- Vrije hoogte begane grond ca. 3,7 m.
- Vrije hoogte eerste etage ca. 3,0 m.
- Vrije hoogte tweede etage ca. 3,2 m.

Optielijst
Voor de optielijst verwijzen wij u naar de brochure, de projectwebsite of de projectmakelaar.

Planning
De bouw vangt aan nadat minimaal 70% van het project is verkocht en de omgevingsvergunning is verleend. De verwachte oplevering is in kwartaal 3 van 2022, echter hieraan zijn geen rechten te ontlenen.

Bij de oplevering zal er opleveringsronde worden gemaakt waarbij eventuele gebreken of tekortkomingen worden gedocumenteerd. De opleveringsdatum zal ca. 2 weken van tevoren door verkoper worden gecommuniceerd.

Bestemming
De bestemming van het perceel is 'Bedrijf-3'. De locatie is daarmee bestemd voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten die zijn genoemd in bedrijvenlijst tot en met milieucategorie 3.2. Voor de bedrijvenlijst en aanvullende informatie over de bestemming kunt u de projectmakelaar raadplegen.

Projectnotaris
Notariaat Van Benthem & Keulen te Utrecht zal de overdracht begeleiden. Daarbij worden opgesteld:
- Koop- en aannemingsovereenkomst: hierin wordt de aankoop van de grond en de afspraken met de aannemer vastgelegd.
- Akte van levering: de akte wordt getekend bij de notaris waarmee het eigendom over gaat op de koper.

Zekerheidsstelling
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom over te maken op een rekeningnummer van het notariskantoor dat het transport verzorgt.

Betaling
De betaling vindt plaats in termijnen. De eerste termijn betreft de aankoop van de grond. Naar mate de bouw vordert worden de verschillende termijnen in rekening gebracht. In het geval er een hypothecaire lening is afgesloten zal de bank doorgaans de betalingen verrichten.

Omgevingsvergunning
De omgevingsvergunning die nodig is voor de realisatie van de bouw is reeds aangevraagd maar nog niet verstrekt. Eventuele specifieke vergunningen voor het gebruik zal door koper moeten worden aangevraagd.

Nutsvoorzieningen
De aansluitkosten van de nutsvoorzieningen worden doorbelast aan koper.

Vereniging van Eigenaars
Zoals gebruikelijk bij een bedrijfsverzamelgebouw wordt het geheel gesplitst in appartementsrechten. Kopers zijn automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars die beheerd wordt door een externe beheerder. Iedere eigenaar heeft stemrecht in de vereniging. De vereniging is er om de kwaliteit van het complex te waarborgen. Zaken die geregeld worden binnen de VvE zijn:
- Opstalverzekering
- Aansprakelijkheidsverzekering
- Onderhoudsreserveringen voor met name het dak

Disclaimer
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Deze advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 200.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
23 november 2021
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
bedrijventerrein, overig
Bedrijfshal
Oppervlakte
6.621 m²
In units vanaf
151 m²
Vrije hoogte
370 m
Vloerbelasting
1000 kg
Voorzieningen
overheaddeuren, betonvloer

Locatie

Plattegronden

Verkoopmakelaar

Van Luling BOG Beechavenue 122
1119PR Schiphol-Rijk