Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Zuid-Afrikaweg 12K

1432DA Aalsmeer

€ 18.810,- p/m2/j
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 190 m2
Aangeboden sinds 18 september 2023
Verhuurmakelaar

B2 Makelaars & Taxateurs

Haarlem

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Modern Duurzaam Bedrijfspand op 'LAYERS' Bedrijvenpark Aalsmeer**
Met 4 geinstalleerde zonnepanelen.

Ontdek deze unieke kans om deel uit te maken van het moderne 'LAYERS' bedrijvenpark in Aalsmeer. Deze duurzame nieuwbouw bedrijfsunit, onderdeel van het innovatieve 'LAYERS' concept van RVE Vastgoed, biedt een onderscheidende architectuur voor een stijlvol en creatief design.

**Ideaal voor Divers Gebruik** De begane grond van deze bedrijfsunit is ideaal voor bedrijfsruimte, terwijl de eerste verdieping zich uitstekend leent voor kantoorruimte of showroomruimte.

**Gunstige Locatie** 'LAYERS' Aalsmeer is strategisch gelegen op Green Park Aalsmeer, een gebied dat zowel innovatieve sierteeltbedrijven als logistieke bedrijven huisvest. Het bevindt zich in de nabijheid van de beroemde bloemenveiling FloraHolland en is goed bereikbaar via diverse uitvalswegen. Bedrijven zoals Bakkersland, Bosman van Zaal, Duif International en Paardekooper Verpakkingen hebben zich hier al gevestigd.
**Uitstekende Bereikbaarheid**
Met gemakkelijke toegang tot de Molenvlietweg en de N196, evenals nabijheid tot snelwegen A4/A5/A9, de luchthaven Schiphol en omliggende steden zoals Amstelveen, Uithoorn en Mijdrecht, biedt deze locatie een uitstekende bereikbaarheid. Een bushalte (buslijn 171) bevindt zich op korte loopafstand.

**Bestemmingsmogelijkheden** Dit pand valt onder het bestemmingsplan 'Green Park Aalsmeer Middenweg en deelgebieden 3, 5 en 7', waardoor diverse bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.2 mogelijk zijn.

Ruimte en Voorzieningen**
De totale oppervlakte van deze bedrijfsunit bedraagt ongeveer 200 m², verdeeld over 100 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 100 m² kantoor-/showroomruimte op de eerste verdieping. De unit beschikt over 2 parkeerplaatsen voor de deur, evenals gemeenschappelijke parkeergelegenheid op het bedrijvenpark.
**Opleveringsniveau** De begane grond is CASCO voorzien van een vloerverwarming, toiletruimte en LED-verlichting, terwijl de eerste verdieping een zandcementdekvloer en een vrije hoogte van ca. 3,7 meter biedt. Aanpassingen en uitbreiding van het opleveringsniveau zijn bespreekbaar.
**Voorzieningen Buitenterrein** Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating, gevelarmaturen en is klaar voor de plaatsing van reclamebanners.

**Nutsvoorzieningen** De unit beschikt over hoofdaansluitingen voor water en elektra, en er is een glasvezelaansluiting beschikbaar. Mis deze kans niet om uw bedrijf te vestigen op deze duurzame, moderne locatie in 'LAYERS' Aalsmeer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 18.810,- p/m2/j
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
18 september 2023
Aanvaarding
per direct
Bemiddelingskosten
Geen
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
bedrijventerrein, overig
Bedrijfshal
Oppervlakte
190 m²
In units vanaf
0 m²
Voorzieningen
overheaddeuren
Oppervlakten
Oppervlakte
190 m²

Locatie