Het Wendelgoor 7B5

Almelo € 750,- p/m

Soort bedrijfspandBedrijfsruimte
Units vanaf89
Dit object printen
Het Wendelgoor 7B5 Almelo - foto 1
Het Wendelgoor 7B5 Almelo - foto 2
Het Wendelgoor 7B5 Almelo - foto 3

Overdracht

Huurprijs€ 750,- p/m
Aangeboden sinds16 dagen geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort bouwnieuwbouw
Bouwjaar2019
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

Gebouw details

Liggingenbedrijventerrein
EnergieklasseA

Bedrijfshal

Oppervlakte89m2
In units vanaf89m2

Foto's (3)

Het Wendelgoor 7B5 te Almelos
Het Wendelgoor 7B5 te Almelos
Het Wendelgoor 7B5 te Almelos

Het Wendelgoor 7B5, Almelo

Op het centraal gelegen bedrijventerrein “Het Wendelgoor” bieden wij een moderne eigentijdse bedrijfsunit aan voor de verhuur!In dit bedrijfsverzamelgebouw worden in het totaal 14 multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld. Het verzamelgebouw is perfect gelegen door de ligging tussen Almelo, Vriezenveen en Wierden. Hierdoor is het gebouw goed te bereiken vanaf de auto- snelwegen en de N-wegen. Het bedrijvenpark “Het Wendelgoor” heeft een verscheidenheid aan bedrijven die hier reeds zijn gevestigd.Het bedrijfsverzamelgebouw zal ge ... Lees de volledige omschrijving

Op het centraal gelegen bedrijventerrein “Het Wendelgoor” bieden wij een moderne eigentijdse bedrijfsunit aan voor de verhuur!

In dit bedrijfsverzamelgebouw worden in het totaal 14 multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld. Het verzamelgebouw is perfect gelegen door de ligging tussen Almelo, Vriezenveen en Wierden. Hierdoor is het gebouw goed te bereiken vanaf de auto- snelwegen en de N-wegen. Het bedrijvenpark “Het Wendelgoor” heeft een verscheidenheid aan bedrijven die hier reeds zijn gevestigd.

Het bedrijfsverzamelgebouw zal gerealiseerd worden in een gesloten vorm, waarbij de units zijdelings en deels met de achterzijde aan elkaar worden gebouwd.
Daarnaast wordt elke unit voorzien van een eigentijdse en moderne look!

Oppervlakte :
Begane grond Ca. 89 m²
Etage Ca. 50 m²

Oplevering :
De unit is voorzien van een eigen entree met loopdeur, overheaddeur, meterkast, toilet, pantry, systeemplafond met verlichting in de kantoorruimte op de etage en een betonvloer met een draagvermogen van 1.500 kg/ m² op de begane grond.

Bestemming :
De units zijn gelegen binnen het bestemmingsplan “Bedrijvenpark Twente/Wendelgoor”. Volgens dit bestemmingsplan is de bestemming: “Bedrijf – 3.1” met de functieaanduiding ‘gemengd’. Door deze functieaanduiding en de ruime bestemming is het ook mogelijk om hier detailhandel of een zelfstandige kantoorruimte te bedrijven. De units worden zo ontwikkeld dat ze zeer brede gebruiksmogelijkheden voor diverse bedrijven hebben.

Huurprijs :
€ 750,00 per maand, exclusief BTW.

Huurtermijn :
In overleg.

Huurprijsindexering :
Jaarlijks, 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst volgens module “Indexering Huren” van het CBS.).

Betalingen :
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling :
3 maanden huur inclusief BTW

Bereikbaarheid :
“Het Wendelgoor” heeft een gunstige ligging en is gevestigd tussen Almelo, Wierden en Vriezenveen. De perfecte ligging en goede ontsluiting van het bedrijventerrein zorgt voor een snelle verbinden met de N36, deze sluit direct aan op de afslag van de A35 te Wierden en zorgt voor een snelle uitvalsbasis voor alle delen van het land.

Parkeren :
De unit beschikt over twee toegewezen parkeerplekken.

Aanvaarding :
Medio januari 2020.Toon minder

Locatie

Verhuurmakelaar

Uniek Makelaars B.V. logo

Uniek Makelaars B.V.

Dorpsstraat 141D
7468 CJ ENTER
W: www.uniekmakelaars.nl
T: 0547-381823
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar