beschikbaar

Bakkenzuigerstraat 26

1333HA Almere

€ 1.500,- p/m
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 68 m2
Aangeboden sinds 24 mei 2024

Omschrijving

Wij mogen u per direct dit representatieve bedrijfspand te huur aanbieden. Dit pand is gelegen in Almere Buiten op bedrijventerrein Poldervlak. Het betreft hier een zeer functionele bedrijfsruimte van in totaal bijna 140m2 groot. Dit pand bestaat uit de begane grond en een eerste verdieping van beide circa 70m2 groot. Parkeren doet u op het gezamenlijke parkeerterrein direct voor de deur. Door de hoekligging is er veel parkeergelegenheid.
Compleet opgeleverd met verwarming(gas), airco, toilet en keuken.

Locatie:
Bedrijventerrein Poldervlak is gelegen in Almere– Buiten. Het bedrijventerrein is via de Buitenring of de Tussenring direct aangesloten op de A6, hierdoor is een uitstekende bereikbaarheid met o.a. de auto gewaarborgd. Het centrum van Almere-Buiten alsmede het centrum van Almere-Stad is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken. Almere-Buiten kent een heldere en logische infrastructuur, die het zoeken naar een bepaalde locatie vergemakkelijkt en een vlotte doorstroming van het verkeer sterk bevordert. Wonen, werken en recreëren: voor elk facet zijn er adequate voorzieningen. Langs de Polderdreef ligt een strook met voornamelijk consumentgerichte bedrijven, ambachtelijk licht industriële bedrijven tot milieucategorie 3, die vanaf de dreef goed zichtbaar zijn.

Indeling
Begane grond: Entree, bedrijfsruimte bereikbaar middels zowel een overheaddeur als een loopdeur, meterkast en trapopgang naar de eerste etage.

Eerste verdieping: Houten trap naar de eerste verdieping met circa 70 m² kantoorruimte. Deze verdieping bestaat uit 1 grote ruimte, twee werkkamers, keuken, toilet en bergruimte. Deze gehele verdieping wordt keurig afgewerkt opgeleverd.

Opleveringsniveau

Bedrijfsruimte:
- Overheaddeur;
- Bedrijfsruimte.

Kantoorruimte:
- Systeemplafond met inbouwarmaturen;
- Wandafwerking;
- tapijt;
- Keuken;
- Airconditioning.

Beschikbaar
Per 1 juni 2024

Huurprijs
€ 18.000,- per jaar incl. servicekosten per maand te voldoen.

Borgsom: 3 maanden huur

Huurtermijn
5 jaar gevolgd door 5 jaren. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar. Afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.500,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
24 mei 2024
Aanvaarding
per direct
Bemiddelingskosten
Geen
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
68 m²
Aantal verdiepingen
1
Oppervlakten
Oppervlakte
68 m²

Locatie

Plattegronden