Leidse Schouw 2E

Alphen aan den Rijn € 185.000,- v.o.n.

Soort bedrijfspandBedrijfsruimte
Units vanaf196
Dit object printen
Leidse Schouw 2E Alphen aan den Rijn - foto 1
Leidse Schouw 2E Alphen aan den Rijn - foto 2
Leidse Schouw 2E Alphen aan den Rijn - foto 3
Leidse Schouw 2E Alphen aan den Rijn - foto 4
Leidse Schouw 2E Alphen aan den Rijn - foto 5
Leidse Schouw 2E Alphen aan den Rijn - foto 6
Leidse Schouw 2E Alphen aan den Rijn - foto 7

Overdracht

Vraagprijs€ 185.000,- v.o.n.
Aangeboden sindsLanger dan 6 maanden geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingper direct

Bouw

Soort bouwnieuwbouw
Bouwjaar2019
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

Gebouw details

Liggingenbedrijventerrein

Bedrijfshal

Oppervlakte196m2
In units vanaf196m2
Vrije hoogte375m

Kantoorruimte

Oppervlakte98m2
Verdiepingen1

Foto's (7)

Leidse Schouw 2E te Alphen aan den Rijns
Leidse Schouw 2E te Alphen aan den Rijns
Leidse Schouw 2E te Alphen aan den Rijns
Leidse Schouw 2E te Alphen aan den Rijns
Leidse Schouw 2E te Alphen aan den Rijns
Leidse Schouw 2E te Alphen aan den Rijns
Leidse Schouw 2E te Alphen aan den Rijns

Leidse Schouw 2E, Alphen aan den Rijn

BENT U ALS ONDERNEMER OP ZOEK NAAR EEN MODERNE, BETAALBARE BEDRIJFSUNIT? OP BEDRIJVENPARK DE COMPIERE IS ER NOG ÉÉN UNIT BESCHIKBAAR.Bedrijvenpark De Compiere, is gelegen aan de Leidse Schouw in Alphen aan den Rijn, Op het terrein realiseert De Raad Bouw 16 multifunctionele bedrijfsunits. Deze units, bestemd voor de verkoop, zijn ideaal voor opslag- en optioneel kantoorruimte, maar ook voor productie en zelfs grootschalige detailhandel.De Compiere is een eigentijds en smaakvol vormgegeven bedrijfsgebouw met (eigen) parkeergelegenheid ... Lees de volledige omschrijving

BENT U ALS ONDERNEMER OP ZOEK NAAR EEN MODERNE, BETAALBARE BEDRIJFSUNIT? OP BEDRIJVENPARK DE COMPIERE IS ER NOG ÉÉN UNIT BESCHIKBAAR.

Bedrijvenpark De Compiere, is gelegen aan de Leidse Schouw in Alphen aan den Rijn, Op het terrein realiseert De Raad Bouw 16 multifunctionele bedrijfsunits. Deze units, bestemd voor de verkoop, zijn ideaal voor opslag- en optioneel kantoorruimte, maar ook voor productie en zelfs grootschalige detailhandel.

De Compiere is een eigentijds en smaakvol vormgegeven bedrijfsgebouw met (eigen) parkeergelegenheid voor de deur. Gekozen is voor een bouwstijl met een luxe en duurzaam karakter. Door deze bouwstijl en gebruikte bouwmaterialen zijn de bedrijfsunits onderhoudsvriendelijk en klaar voor de toekomst. Met een oppervlakte van 2x ca. 98m² zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bedrijvenpark De Compiere is een bron van regionale en lokale bedrijvigheid en bevindt zich midden in het levendige Groene hart. De Compiere is gelegen in nabijheid van de doorgaande weg Leidse Schouw en de provinciale weg N11. In een mum van tijd bent u vanuit hier op de snelweg A4 of A12. Steden als Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Den Haag en Utrecht zijn dan ook gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u in slechts 20 minuten bij Luchthaven Schiphol. De Compiere biedt een relatief rustige huisvestingslocatie aan de rand van Alphen aan den Rijn, maar midden in het dynamische Groene Hart.

De Compiere is direct gelegen naast het Crown Storage Center en het Crown Business Center Alphen aan den Rijn, welke onderdeel zijn van De Raad. Bij deze panden kunt u terecht voor het huren van opslagunits, kantoorruimtes en vergaderzalen.

De begane grond heeft een werkhoogte van ca. 3,75 meter, breedte van ca. 6,7 meter en een diepte van ca. 14,7 meter. De bedrijfshal is uitgevoerd met een loopdeur én robuuste transportdeur. De ruimte is mede hierdoor voor veel doeleinden geschikt. Op de verdieping, welke u bereikt via een centraal gesitueerde steektrap, is er gelegenheid voor het realiseren van bijvoorbeeld kantoren of extra opslag. Vanwege de casco oplevering zijn de units geheel naar eigen wens in te delen.Toon minder

Locatie

Plattegronden

Financiering

Verkoopmakelaar

De Raad Makelaars BV logo

De Raad Makelaars BV

Sandtlaan 36
2223 GG KATWIJK
W: www.deraadmakelaars.nl
T: 071-4051500
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar