Melanendreef 288

Bergen op Zoom € 750,- p/m

Soort bedrijfspandOverige
Dit object printen
Melanendreef 288 Bergen op Zoom - foto 1
Melanendreef 288 Bergen op Zoom - foto 2
Melanendreef 288 Bergen op Zoom - foto 3
Melanendreef 288 Bergen op Zoom - foto 4
Melanendreef 288 Bergen op Zoom - foto 5
Melanendreef 288 Bergen op Zoom - foto 6
Melanendreef 288 Bergen op Zoom - foto 7

Overdracht

Huurprijs€ 750,- p/m
Aangeboden sinds1 maanden geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingper direct

Bouw

Soort bouwbestaande bouw
Hoofdfunctieoverige

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte315m2

Overige

Oppervlakte315m2
Verdiepingen1

Gebouw details

Onderhoud binnengoed
Onderhoud buitengoed
Liggingenbedrijventerrein, kantorenpark
Overdekte parkeerplaatsen3
Niet overdekte parkeerplaatsen3
EnergieklasseA

Foto's (7)

Melanendreef 288 te Bergen op Zooms
Melanendreef 288 te Bergen op Zooms
Melanendreef 288 te Bergen op Zooms
Melanendreef 288 te Bergen op Zooms
Melanendreef 288 te Bergen op Zooms
Melanendreef 288 te Bergen op Zooms
Melanendreef 288 te Bergen op Zooms

Melanendreef 288, Bergen op Zoom

Multifunctionele bedrijfsruimte gelegen op de eerste verdieping in Business Center Moermont II, op een A1 locatie. Dit in 2010 nieuw gebouwde bedrijfsgebouw ligt direct aan de afslag van de A4 richting Rotterdam, Breda en Antwerpen. Het object heeft een totaal bruto vloeroppervlak van ca. 240 m2 verdeeld over een begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond bevindt zich naast de entree met meterkast, toilet en trapopgang een reeds afgebouwde bedrijfsruimte voorzien van centrale verwarming, elektra en water. De ruimte op de verdieping b ... Lees de volledige omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte gelegen op de eerste verdieping in Business Center Moermont II, op een A1 locatie. Dit in 2010 nieuw gebouwde bedrijfsgebouw ligt direct aan de afslag van de A4 richting Rotterdam, Breda en Antwerpen. Het object heeft een totaal bruto vloeroppervlak van ca. 240 m2 verdeeld over een begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond bevindt zich naast de entree met meterkast, toilet en trapopgang een reeds afgebouwde bedrijfsruimte voorzien van centrale verwarming, elektra en water. De ruimte op de verdieping betreft nog één grote open ruimte afgewerkt met een laminaat vloer.

Daar de ruimtes ook afzonderlijk worden verhuurd, zijn de elektra en watermeter voorzien van tussenmeters.

Bestemming:
Het object ligt in het bestemmingsplan 'Bedrijvenpark Moermont 2012'. Hierin heeft het perceel de bestemming “'Bedrijf”.


Indeling
Begane grond:
Entree met meterkast, toilet met fontein en trapopgang naar de bedrijfsruime op de eerste verdieping. In de meterkast zijn gesplitste meters aangebracht voor de begane grond en eerste verdieping.

Eerste verdieping
Met een tussendeur boven aan de trap wordt de bedrijfsruimte afzonderlijk afgesloten. De vloer van deze ruimte bestaat deels uit beton en deels uit hout. Indeling is geheel naar eigen wens te realiseren daar het nog één grote open ruimte is. Tegen de wand van de afgesloten trap is een klein eenvoudig keukenblok aangebracht.
Op de vloer ligt een laminaat afwerking. De wanden zijn wit geverfd en het plafond is nog de beton constructie vanuit de bouw.

Bijzonderheden
VVE:
De bedrijfsruimte is onderdeel van het bedrijfsverzamelgebouw Business Center Moermont II en is aangesloten bij de Vereniging van Eigenaars gebouw “Business Center Moermont II”. De maandelijkse bijdrage aan de VvE zijn voor rekening van verhuurder, huurder is wel gebonden aan de afspraken binnen de VvE
HUURVOORWAARDEN:

Huurprijs:
€ 750,= per maand excl. B.T.W.

Huurbetaling:
De huurpenningen inclusief B.T.W. en eventueel verschuldigde servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode:
Bij voorkeur 3 jaar.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling:
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief B.T.W.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Aanvaarding:
Per direct of in overleg.

Bijzonderheden:
Eventuele transactie(s) dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan eigenaar . Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Melanendreef 288” te Bergen op Zoom. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Breemaat Makelaardij. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.Toon minder

Locatie

Plattegronden

Brochures

Bekijk brochure 1

Verhuurmakelaar

Breemaat Makelaardij logo

Breemaat Makelaardij

Veilingdreef 19
4614 RX BERGEN OP ZOOM
W: www.breemaat-makelaardij.nl
T: 0164-261585
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar