Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Veilingdreef 27

4614RX Bergen op Zoom

€ 1.775,- p/m
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 213 m2
Aangeboden sinds 16 september 2021
Verhuurmakelaar

Hopmans Breemaat Makelaardij

Bergen op Zoom

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Groeit u uit uw jasje of zoekt u gewoon een zeer representatieve kantoor-/bedrijfsunit?

In Business Center Moermont vindt u deze instapklare kantoor-/bedrijfsruimte met ca. 146 m² VVO kantoorruimte en 67m² VVO bedrijfsruimte (uit te breiden tot 100 m²) en eigen parkeergelegenheid aan de voorzijde.


Aan de A4 richting Rotterdam, Breda en Antwerpen gelegen multifunctionele bedrijfsruimte. Dit ruime bedrijfsobject ligt in Business Center Moermont en heeft een VVO vanaf 194 m2. Door de gunstige ligging direct aan de afslag van de A4 bereikt U de steden binnen 30 minuten. Het betreft een kantoor met productie- en/of opslagruimte verdeeld over twee verdiepingen.

Op de begane grond van dit unieke object bevindt zich een showroom/kantoor met toilet en achtergelegen magazijn van 67 m2. Het magazijn is 24 uur per dag toegankelijk en heeft 2 overheaddeuren van 3,2 m hoog en 3 m breed. Buiten kantooruren wordt de toegang tot de opslag/magazijnruimtes afgesloten met een rolhek. Dit rolhek is met een afstandsbediening en sleutel bedienbaar, zodat u altijd toegang heeft tot uw eigen ruimtes.

Op de verdieping bevindt zich een hal welke toegang geeft tot 2 ruime kantoren, een pantry/kantine en een tweede hal, waar de dubbele toiletgroep is gevestigd. Vanuit de tweede hal is naast toegang tot de toiletgroep het derde kantoor en de bedrijfshal (34m2) bereikbaar. De ruimtes zijn afgewerkt met laminaatvloeren, strak gestucte wanden en matglazen deuren. De eerste verdieping is via boven ook toegankelijk.

Gezien de mogelijkheden die dit object biedt, raden wij u aan om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen.

Indeling
Begane grond:
De centrale hal/entree geeft toegang tot een kantoorruimte aan de voorzijde en spreekkamer/kantoorruimte daarachter. Verder een toiletruimte, serverruimte en meterkast. Achter de kantoorruimte bevindt zich de bedrijfsruimte met 2 elektrisch bedienbare sectionaaldeuren

De vloer van het kantoorgedeelte is afgewerkt met een keurige grindvloer en de plafonds met een systeemplafond v.v. inbouwarmaturen en spots.

Verdieping:
De centrale hal/overloop geeft toegang tot een grote kantoorruimte over de gehele breedte van het pand aan de voorzijde. Daarachter een aparte 2e kantoorruimte. Centraal op de verdieping bevindt zich een keurige kantineruimte met een recht keukenblok v.v. spoelbak, vaatwasser en magnetron.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een pantry met toiletgroepen en aansluitend nog een derde kantoorruimte. Deze kantoorruimte is ook via de achterzijde bereikbaar.

Optioneel is een extra bedrijfsruimte welke ook binnendoor vanuit de kantoorruimte bereikbaar is, Deze extra unit is voorzien van een betonvloer en sectionaaldeur.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 3 parkeerplaatsen. De achterzijde is afgesloten en heeft camerabeveiliging.

Bijzonderheden:

* centrale verwarming en plafondpanelen
* airconditioning (verdieping)
* databekabeling
* systeemplafonds met verlichtingsarmaturen/spots
* 2 toiletten / 1 urinoir
* keuken/kantine voorzieningen
* isolerende beglazing
* 3 parkeerplaatsen op eigen terrein
* 9 zonnepanelen!!

Aanvaarding
In overleg.

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen op bedrijventerrein Moermont en is bereikbaar via de A-4 en A-58. Op eigen terrein zijn 3 parkeerplaatsen aan de voorzijde aanwezig.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan 'Moermont'. Hierin heeft het perceel de bestemming 'Bedrijf.' O.a.: kantoor, dienstverlening, etc. Zie ruimtelijkeplannen.nl voor de bestemmingsplanvoorschriften of vraag het na bij de gemeente Bergen op Zoom.

Deelhuur van dit object is ook mogelijk. Voor nadere informatie hiervoor kunt u contact opnemen met Hopmans Breemaat Makelaardij. Contactpersoon Jurgen van Pul.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.775,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
16 september 2021
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 0.00 p/m
Waarborgsom
€ 1,775.00
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
213 m²
Aantal verdiepingen
1

Locatie