beschikbaar

Weg en Bos 132B

2661GX Bergschenhoek

€ 1.950,- p/m
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 156 m2
Aangeboden sinds 27 november 2023

Omschrijving

Bent u op zoek naar een perfect gelegen kantoorruimte met alle moderne voorzieningen? Dan hebben wij de ideale optie voor u! Deze afgewerkte kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en biedt niet alleen comfort en ruimte, maar ook de mogelijkheid om te profiteren van een uitstekende locatie in Bergschenhoek.

Kenmerken van de kantoorruimte:

Oppervlakte: 156 m2
Aandeel in gemeenschappelijke ruimte: 187 m2 (inclusief)
Parkeerplaatsen: 5 beschikbaar
Lift aanwezig
Pantry aanwezig
Glasvezelverbinding
De huur wordt jaarlijks geïndexeerd
De huur en servicekosten zijn exclusief BTW.

Deze kantoorruimte wordt leeg opgeleverd, zodat u de indeling volledig naar uw eigen wensen kunt aanpassen. De servicekosten bedragen € 600,- exclusief btw.

Huidige Huurovereenkomst:

De huidige huurovereenkomst loopt tot 30 november 2025, met de mogelijkheid tot verlenging. De verhuurder heeft toestemming gegeven voor een in de plaats stelling van de huurovereenkomst, waardoor u na deze datum de huur kunt voortzetten bij de verhuurder.

Ligging:

Deze kantoorruimte is ideaal gelegen aan de Weg en Bos in Bergschenhoek, waardoor u gemakkelijk bereikbaar bent voor zowel medewerkers als klanten. De locatie biedt een rustige werkomgeving en tegelijkertijd de nabijheid van alle benodigde voorzieningen.

Dit is een unieke kans om uw bedrijf te vestigen op een geweldige locatie met veel ruimte en flexibiliteit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. We staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw zakelijke ambities in deze prachtige kantoorruimte.

Disclaimer: Deze informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor onjuistheden of afwijkingen kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan de vermelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.950,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
27 november 2023
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 600.00 p/m
Waarborgsom
€ 0.00
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
156 m²
Aantal verdiepingen
1
Oppervlakten
Oppervlakte
156 m²

Locatie