beschikbaar

Industrieweg 69 56

2651BC Berkel en Rodenrijs

€ 280,- p/m
Soort bedrijfspand Overige
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 8 mei 2024

Omschrijving

Welkom bij 4Floors, Berkel en Rodenrijs - jouw nieuwe thuisbasis voor opslag- en werkruimte. Deze garagebox biedt de perfecte oplossing voor zowel zakelijke als persoonlijke behoeften, De opslag-boxen zijn onder andere geschikt voor de stalling van uw auto, boot, caravan, oldtimer, motor of aanhang¬wagen, voor opslag of als werkplek. De mogelijkheden zijn eindeloos!

4Floors ligt op een goed bereikbare locatie. Vanaf hier rijd je zo de N471 op. Dé kans voor ondernemer en particulier in de omgeving Lansingerland, Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Pijnacker. Perfecte ligging in de Randstad, met het openbaar vervoer op loopafstand.

Het 4Floors complex biedt optimale veiligheid met 24/7 cameratoezicht en een beveiligd terrein. De units zijn volledig geïsoleerd en hebben een vloerbelasting van 500 kg/m². Met een royale overheaddeur, led armaturen en twee dubbel wandcontactdozen zijn de units functioneel en goed verlicht. Het terrein beschikt over gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen en een eigen postbus bij de schuifpoort. Onderhoud wordt verzorgd door de Vereniging van Eigenaren (VvE).

Unit 56:
De unit biedt circa 18m2 bruto vloeroppervlakte aan ruimte, gelegen op de eerste verdieping. De unit is te bereiken via een oprijlaan in het complex. Het beschikt over verlichting, twee dubbele wandcontactdozen en een handmatig bedienbare overheaddeur met een hoogte van 3,10 meter. De afmetingen van de unit bedragen 5 meter diep, 3,60 meter breed en 3,40 meter hoog, biedt deze unit een veelzijdige ruimte voor diverse doeleinden.

Algemeen:
Elke verdieping van het complex is voorzien van een sanitaire ruimte. Deze ruimtes zijn voorzien van een toilet, wastafel met koudwaterkraan en een uitstortgootsteen.

Bijzonderheden:
- Afgesloten terrein middels een poort, te openen via een telefoonnummer.
- De units zijn te bereiken met de auto.
- Inschrijven op het adres is mogelijk incl. eigen postbus bij de entree.
- Voorzien van led verlichting en twee dubbele wandcontactdozen
- Voorzien van een hand bedienbare deur.
- Overheaddeur met een hoogte van 3,10m.

Huurcondities:
Huurprijs unit 56:
€ 280,- per maand excl. BTW, € 3.360,- per jaar excl. BTW.

Servicekosten:
Bijdrage servicekosten € 46,- per maand excl. BTW per unit.

Huurtermijn:
Minimaal 36 maanden.

Huuringangsdatum:
Beschikbaar na oplevering, gepland in mei 2024.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Waarborgsom:
Drie (3) maanden huur incl. BTW.

Huurovereenkomst:
Conform model ROZ.

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Op zoek naar een opslagunit gelegen op een unieke locatie? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 280,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
8 mei 2024
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 46.00 p/m
Waarborgsom
€ 840.00
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
18 m²
Bouw
Soort bouw
nieuwbouw
Hoofdfunctie
overige

Locatie

Plattegronden