beschikbaar

Harnaschdreef 19b

2635BT Den Hoorn

€ 1.150,- p/m
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 122 m2
Aangeboden sinds 2 april 2024

Omschrijving

Te huur:
Op bedrijventerrein Harnaschpolder komt per direct deze nieuwe bedrijfsunit beschikbaar. Een centraal gelegen plek om uw bedrijf te vestigen.
De ruimte is in totaal ca. 122 m², verdeeld over een kantoorgedeelte en een opslag/werkplaats en voorzien van een eigen parkeerplaats. De unit maakt onderdeel uit van een afgesloten bedrijfsverzamelgebouw op terrein Harnaschpolder in Den Hoorn, centraal gelegen tov A13 en A4 Richting, Rotterdam, Amsterdam en het Westland.

KANTOORRUIMTE
De hoofdruimte op de 2e verdieping is in totaal ca. 72 m² groot en is onder meer voorzien van:
• Keuken
• Toilet
• Water- en elektra aansluitingen
• Stopcontacten en kabelgoot
• C.V. ruimte met warmtepomp/bergkast
• Systeemplafond
• Laminaat vloer

OPSLAG/WERKPLAATS
De tussenverdiepingsvloer is ca. 50m² groot en heeft een te openen wand met hierdoor een laadmogelijkheid via de begane grond.

PARKEREN
Op eigen terrein kan 1 auto worden geparkeerd, dit is buiten het hek, overig in overleg.
Verder zijn er meerdere openbare parkeerplaatsen aanwezig.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Harnaschpolder Zuid 2014” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan. Zelfstandige kantoren zijn niet toegestaan.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn, dicht bij Delft en het Westland. Het is een jong bedrijventerrein met 2 directe ontsluitingen op de A4. De ontsluiting aan de zijde van het project leidt u naar de A4 richting Rotterdam of via de N223 naar De Lier, Westerlee (A20) en Hoek van Holland. De andere ontsluiting naar oa. Wateringen, Naaldwijk, Poeldijk, Den Haag en de A4 richting Amsterdam.

Op Bedrijventerrein Harnaschpolder zijn onder andere bergingsbedrijf Vreugdenhil, De Groot Grootverbruik, Werkse, het Stadsarchief Delft, Post NL Sorteercentrum Pakketten en TruckEasy & TankEasy gevestigd.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1150,- per maand te vermeerderen met de wettelijke verschuldigde omzetbelasting.

BESCHIKBAAR
In overleg. Een snelle oplevering behoort tot de mogelijkheden.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie kalendermaanden.

HUURTERMIJN
Het uitgangspunt is een 5 + 5-jarige huurovereenkomst. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUURBETALING
Per maand voorruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

SERVICE- EN ENERGIEKOSTEN
Maandelijkse bijdrage servicekosten gebouw en omgeving € 50,-. Huurder dient zelf zorg te dragen voor elektra, water en internet bij de desbetreffende nutsbedrijven.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bric makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.150,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
2 april 2024
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 50.00 p/m
Waarborgsom
€ 0.00
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
122 m²
Aantal verdiepingen
2
Oppervlakten
Oppervlakte
122 m²

Locatie

Plattegronden