Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Ecu 2.

8305BA Emmeloord

prijs op aanvraag
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 157 m2
Aangeboden sinds 18 mei 2021
Verhuurmakelaar

Sloterwijk & Heinen Makelaars

Emmeloord

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Te huur: kantoorruimtes aan de Ecu 2 te Emmeloord

Aan de Ecu op bedrijventerrein “De Munt” te Emmeloord staat dit representatieve kantoor verzamelgebouw. Wij bieden aan ca. 157,5 m² op de begane grond onderverdeeld in diverse kantoorruimtes en aparte ruimte te gebruiken als kantine- archiefruimte. Daarnaast gebruik van de gezamenlijke ruimtes zoals entree/hal, wachtruimte, toiletten en pantry. Bij de bouw is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen hetgeen een uitstekend werkklimaat ten goede komt. Perfect geschikt voor ondernemers voor wie niveau en uitstraling belangrijke toegevoegde waarden vormen en die aan een centrale ligging en een uitstekende bereikbaarheid een hoge prioriteit geven. Bent u zo'n ondernemer, dan kiest u voor het zakelijk visitekaartje van Flevoland.
De huidige huurders in het verzamelpand zijn o.a. een makelaarskantoor, projectontwikkelaar, coaching, accountant, verzekeringskantoor en een financieel advies bureau.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A6, men kan dus snel naar het noorden (Joure-Sneek / Groningen / Leeuwarden) en westen (Almere / Amsterdam). Ook is de N50/A50 (Emmeloord / Kampen / Apeldoorn) goed en snel te bereiken. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Het stadscentrum is op loopafstand bereikbaar.

Oppervlakte
Wij bieden aan totaal ca. 157,5 m² op de begane grond, als volgt verdeeld:
• ca. 25,5 m² (kantine- archiefruimte B6, zie plattegrond);
• ca. 132 m² (kantoor B7, zie plattegrond);

De kantine- archiefruimte is multifunctioneel te gebruiken en heeft een eigen keuken voorzien van vaatwasser en koelkast. De kantoorruimte is onderverdeeld in 4 ruimtes, heeft prachtige openslaande glazendeuren tot de wachtruimte welke weer toegang biedt tot de diverse kantoorruimtes. De ruimtes zijn gescheiden middels prachtige glazen scheidingswanden.

Graag nodigen wij u dan ook uit voor een rondleiding op locatie, zodat u de mogelijkheden van de ruimtes zelf kunt bekijken.

Voorzieningen
Turn-key opleveringsniveau, inclusief onder meer:
- vloerbedekking;
- systeemplafonds met ledarmaturen;
- mobiele patspaal;
- lamellen;
- verwarming;
- airco;
- wandafwerking middels glasvezelbehang.

Parkeren
Op het bijbehorend terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Extra mogelijkheden
Gebruik van zuil (buiten/binnen), vlaggenmast en glasvezel.

Huurprijs
Op aanvraag (inclusief toeslag gezamenlijke ruimtes).

Servicekosten
Op basis van € 30,--per/m²/ per jaar exclusief BTW (op voorschotbasis).

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

Betalingen
Per maand vooraf.

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen groot drie maanden huur, inclusief een voorschot van de servicekosten, te vermeerderen met de BTW.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Oplevering
In overleg.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.


Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
18 mei 2021
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
2.010 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
157 m²
Aantal verdiepingen
2

Locatie