Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Goudkade

2802AA Gouda

€ 325.000,- v.o.n.
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 87 m2
Aangeboden sinds 25 januari 2023
Verkoopmakelaar

Jansen de Jong

Alphen aan den Rijn

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

UNIEKE KANS! Thans bieden wij een 12-tal nieuwbouw bedrijfs-, kantoorunits aan gelegen aan de Goudkade te Gouda vanaf circa 174 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Deze units zullen onderdeel gaan uitmaken van een thans in aanbouw zijnde bedrijfscomplex.

Het bedrijfscomplex heeft een strak klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. De toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.

Locatie en bereikbaarheid
De bedrijfsunits zijn gunstig gelegen op een representatieve locatie aan de Goudkade langs de Gouwe aan de rand van de binnenstad van Gouda. Het bedrijventerrein ligt op slechts een aantal autominuten van de rijkswegen A12 (Utrecht - Den Haag) en A20 (Utrecht - Rotterdam) verwijderd. Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar door de op 10 minuten loopafstand gelegen busverbinding naar het NS station van Gouda.

Inrichting
De in het bedrijfscomplex gelegen bedrijfsunits zijn vrij in te delen. De units hebben op de begane grond een vrije hoogte van ca. 3,70 m en op de verdiepingen een vrije hoogte van ca. 3.20 m. In de gevels wordt een handbedienbaren overheaddeur geplaatst. Daarnaast beschikken de units over een eigen entreedeur. In de units zal t.b.v. een toilet en pantry een aansluitpunt op de riolering gerealiseerd worden. De units worden casco opgeleverd met het uitsluitend gebruiksrecht van de parkeerplaatsen op het mandelig terrein. Bij een unit behoort een aandeel in de niet te bebouwen grond (mandelig toegangsterrein/parkeerterrein).

Koopprijs:
€ 325.000,- v.o.n. exclusief BTW. Er is geen overdrachtsbelasting van toepassing.

Opleveringsniveau:
- De unit wordt niet aangesloten op het gasnet;
- De koper is verplicht de bedrijfsunit voor zijn rekening af te bouwen conform de gestelde eisen in de voor dit gebouw afgegeven omgevingsvergunning.
Volgens de regelgeving uit de afgegeven omgevingsvergunning dient de eventuele kantoorfunctie op de eerste verdieping te voldoen aan de energieprestatie coëfficiënt van 0,8.

Informatie:
Voor meer informatie kunt u de brochure opvragen via ons kantoor.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 325.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
25 januari 2023
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
2.283 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Bouwperiode
2011-
Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
bedrijventerrein
Kantoorruimte
Oppervlakte
87 m²
Aantal verdiepingen
1
Bedrijfshal
Oppervlakte
87 m²
In units vanaf
0 m²
Vrije hoogte
4 m
Vloerbelasting
2000 kg
Voorzieningen
overheaddeuren

Locatie

Plattegronden

Verkoopmakelaar

Jansen de Jong Prins Hendrikstraat 91
2405AH Alphen aan den Rijn