Friesestraatweg 143

Groningen € 175,- p/m2/j

Soort bedrijfspandHoreca
Dit object printen
Friesestraatweg 143 Groningen - foto 1
Friesestraatweg 143 Groningen - foto 2
Friesestraatweg 143 Groningen - foto 3
Friesestraatweg 143 Groningen - foto 4
Friesestraatweg 143 Groningen - foto 5
Friesestraatweg 143 Groningen - foto 6
Friesestraatweg 143 Groningen - foto 7
Friesestraatweg 143 Groningen - foto 8
Friesestraatweg 143 Groningen - foto 9
Friesestraatweg 143 Groningen - foto 10

Overdracht

Huurprijs€ 175,- p/m2/j
Aangeboden sinds3 maanden geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingper datum

Bouw

Soort bouwnieuwbouw
Hoofdfunctiehoreca

Horeca

Oppervlakte500m2
Verkoop vloeroppervlakte500m2
Regio'sGroningen

Gebouw details

In aanbouwJa
Liggingenoverig
EnergieklasseA++

Horeca / Drankensector

Horecaruimte165m2
TerrasJa

Horeca / Fastfoodsector

Horeca typenlunchroom, broodjeszaak, cafetaria, restaria, snackbar (vnl. toonbankverkoop)
Horecaruimte165m2
TerrasJa

Horeca / Restaurantsector

Horeca typenbistro, petit-restaurant, wegrestaurant
Horecaruimte165m2
TerrasJa

Foto's (10)

Friesestraatweg 143 te Groningens
Friesestraatweg 143 te Groningens
Friesestraatweg 143 te Groningens
Friesestraatweg 143 te Groningens
Friesestraatweg 143 te Groningens
Friesestraatweg 143 te Groningens
Friesestraatweg 143 te Groningens
Friesestraatweg 143 te Groningens
Friesestraatweg 143 te Groningens
Friesestraatweg 143 te Groningens

Friesestraatweg 143, Groningen

Object: Commerciële ruimtes De Woldring Locatie, Friesestraatweg 143 / 143-1 / 143-2 / 143-3, 9743 AA GroningenOmschrijving: Op een unieke locatie aan de westelijke ringweg, in de plint van het gebouw De Woldring Locatie, bieden wij in totaal vier (koppelbare) commerciële ruimtes te huur aan. We zijn op zoek naar huurders die met hun bedrijf een aanvulling zullen vormen op de leefbaarheid voor de toekomstige bewoners van het gebouw en haar omgeving. De ruimtes hebben een oppervlakte van in totaal circa 500 m2 VVO (4 x 125 m2), ieder een f ... Lees de volledige omschrijving

Object: Commerciële ruimtes De Woldring Locatie, Friesestraatweg 143 / 143-1 / 143-2 / 143-3, 9743 AA Groningen

Omschrijving: Op een unieke locatie aan de westelijke ringweg, in de plint van het gebouw De Woldring Locatie, bieden wij in totaal vier (koppelbare) commerciële ruimtes te huur aan. We zijn op zoek naar huurders die met hun bedrijf een aanvulling zullen vormen op de leefbaarheid voor de toekomstige bewoners van het gebouw en haar omgeving. De ruimtes hebben een oppervlakte van in totaal circa 500 m2 VVO (4 x 125 m2), ieder een frontbreedte van 7,20 en een interne hoogte van 4,00 meter.

Gebouw en situering: Het gebouw De Woldring Locatie is een architectonisch hoogwaardig en duurzaam gebouw. Het gebouw is gelegen in de Reitdiepzone, aan de voorzijde grenzend aan de westelijke ringweg en aan de achterzijde aan het water van het Reitdiep. Het gebouw zal bestaan uit 435 (jongeren)appartementen met ondersteunende voorzieningen (fitnesscentrum, sauna, beheerder, enz.) en daarnaast een aantal commerciële ruimtes op de begane grond. De Reitdiepzone is door de gemeente aangewezen als locatie voor grootschalige nieuwbouw en is op dit moment volop in ontwikkeling. De komende jaren zal dit gebied duizenden nieuwe bewoners verwelkomen.

Bestemming en gebruik: Voor De Woldring Locatie geldt het bestemmingsplan Friesestraatweg 145, zoals vastgesteld op 29 juni 2016. Het bestemmingsplan biedt ruimte voor de functies: horeca (categorie 1 en 2), afhaalrestaurants en zakelijke dienstverlening (ieder max. 350 m2), kantoren (max. 300 m2) en sportvoorzieningen (max. 200 m2). Hierbij is de functie sportvoorzieningen reeds helemaal ingevuld en is voor de functie kantoren thans nog circa 100 m2 beschikbaar. Het bestemmingsplan is te raadplegen via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Realisatie en oplevering: Het gebouw is thans in aanbouw. De commerciële ruimtes kunnen naar verwachting per 1 oktober 2019 worden betrokken.

Duurzaamheid: Het gebouw zal beschikken over energielabel A++ en is daarmee uiterst energiezuinig. Voor de verwarming zal het gebouw worden aangesloten op een duurzame WKO-installatie.

Casco verhuur: Verhuurder verhuurt uitsluitend het casco. De ruimtes zullen worden opgeleverd in een casco staat, doch inclusief pui en hoofdinvoer voor de collectieve verwarmingsinstallatie (exclusief afleverset). Daarnaast zijn de ruimtes voorzien van standleidingen ten behoeve van de afzuiging van de ruimtes (buisdiameter 350-400 mm met capaciteit per ruimte van circa 2.000 m3/uur).

Bereikbaarheid en parkeren: Door haar ligging is het gebouw per zowel auto, fiets, als openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Zelfs per boot kan aan de achterzijde in het Reitdiep worden aangemeerd aan de nieuw te realiseren aanlegsteiger. Het gebouw zal beschikken over diverse eigen parkeerplaatsen op het afsluitbare binnenterrein. In overleg zijn parkeerplaatsen tegen meerprijs bij te huren. Verder geldt in het gebied openbaar (betaald) parkeren.

Huishoudelijke regels: De huishoudelijke regels van verhuurder, conform het nader op te stellen huishoudelijk reglement, dienen door huurder te worden nageleefd.

Reclamevoering: Reclamevoering in overleg op de daarvoor aangewezen plaatsen en uitsluitend na verkrijging omgevingsvergunning en schriftelijke goedkeuring van verhuurder.

Huurvoorwaarden
Huurovereenkomst: Uitgangspunten volgens ROZ-model van verhuurder
Huuringangsdatum: Streefdatum 1 oktober 2019
Huurperiode: 5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar
Opzegtermijn: Twaalf maanden
Huurprijs: € 175,- per m2 per jaar te vermeerderen met BTW
Huurbetaling: Per maand bij vooruitbetaling
Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100)
Nutsvoorzieningen: Huurder dient zelf invoeren aan te vragen en contracten af te sluiten met leveranciers ten behoeve van de levering van elektriciteit, water, internet en dergelijke. Voor de levering van warmte is huurder verplicht zich aan te laten sluiten op de collectieve verwarmingsinstallatie, waarvoor een maandelijks voorschot met verrekening achteraf dient te worden voldaan.
Servicekosten: Voor zaken en diensten die ten behoeve van huurder door verhuurder worden geleverd en betrekking hebben op gemeenschappelijke delen en voorzieningen alsmede onderhoud van collectieve installaties, dient huurder naast de huurprijs een voorschot servicekosten te voldoen. De hoogte van dit voorschot zal nader door verhuurder worden bepaalt.
Zekerheidsstelling: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie bruto maandhuren inclusief voorschot servicekosten en BTW.
Voorbehoud: Definitieve goedkeuring directie verhuurder

Informatie: Het doel van deze advertentie is om een algemene indruk te geven van de commerciële ruimtes binnen het gebouw De Woldring Locatie. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Neem voor een uitgebreide toelichting, gedetailleerde informatie (tekeningen, specificaties, berekeningen, enz.) en bezichtigingen contact op met ons kantoor.Toon minder

Locatie

Verhuurmakelaar

STARCK in Vastgoed logo

STARCK in Vastgoed

Hereweg 28
9725 AD GRONINGEN
W: www.starckinvastgoed.nl
T: 050-2101005
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar