Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

De Onderneming 3

9861AR Grootegast

€ 175.000,- k.k.
Soort bedrijfspand Overige
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 13 mei 2022

Omschrijving

Wonen en werken combineren? Dat kan hier op de Onderneming 3 een kleinschalig Bedrijventerrein in Grootegast. Het is een kavel van 901 m² met daarop twee loodsen gebouwd in 2002 en 2004 er is de mogelijkheid om een dienstwoning bij te bouwen. Het betreft een fraaie hoekkavel en dubbele loods met inpandige garage heeft een afmeting van 2x (11,6 x 7,9) meter. Met deels een verdieping.

Het bedrijventerrein Grootegast is het best te typeren als een bedrijventerrein voor lokale en lichte bedrijvigheid (categorieën 1 en 2). Veel bedrijven zijn afkomstig uit de kern Grootegast en zijn in meer of mindere mate hieraan economisch gebonden. De bedrijfsmatige activiteiten variëren van bouwbedrijven en een hoveniersbedrijf tot een keukenbedrijf en autohandel. Typerend voor het terrein is verder het feit dat er veelal meerdere (kleinere) bedrijfjes in de bedrijfsgebouwen bevinden.

Naast bedrijvigheid bevinden zich enkele andere functies op het bedrijventerrein, zoals een aantal musea (het LEGO museum en Victory Museum), een sportschool, een kringloopwinkel. Verder zijn er diverse grote bedrijfswoningen op het terrein aanwezig. Het terrein heeft daardoor de uitstraling van een gemengd wonen-werken gebied. Het bedrijventerrein wordt aan de west- en de oostzijde begrensd door de lintbebouwing van respectievelijk de Lutjegasterweg en de Hoofdstraat.


Indeling
Gebruiksoppervlak
Totale gebruiksoppervlak loods 1 & 2 ca. 96 x 2 = 192 m². Nokhoogte is 5,25 meter. Overheaddeur.

De loodsen zijn gebouwd met damwand panelen, er ligt een betonvloer en de loodsen zijn geïsoleerd, er is een zolder, er is elektra geen verwarming. Een loods is voorzien van een kantoorruimte op de verdieping.

Eerste verdieping
Kantoorruimte.
Zolderruimte.

Tuin
Het terrein is grotendeels bestraat.
Groot gazon (bouwkavel t.b.v. bedrijfswoning).


Bijzonderheden

- Geschikt voor meerdere doeleinden
- Centrale ligging
- Op korte afstand van de A7
- Kamer Van Koophandel inschrijving verplicht

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 175.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
13 mei 2022
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
901 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
overige

Locatie