Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Felland 9A1

9753TA Haren Gn

prijs op aanvraag
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 505 m2
Aangeboden sinds 14 september 2021
Verhuurmakelaar

iQ Makelaars Midden- Groningen

Siddeburen

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Ruim bedrijfspand met appartement in Haren!

Bedrijfspand met boven ruim appartement/studio en parkeerruimte voor ongeveer 15 auto’s, gelegen aan Felland 9 a1&2, 9753 TA te Haren, een zeer centrale locatie!

Het pand wordt op dit moment nog verhuurd aan een cateringbedrijf en het daarbij behorende appartement aan een particuliere huurder. Het bedrijfgedeelte is binnenkort te huur.

In Haren, vlak onder Groningen, vindt u dit prachtige pand. Haren heeft een ruim aanbod unieke winkels en bedrijven voor jong en oud. U kunt hier heerlijk shoppen in het centrum en ‘ouderwets’ vakmanschap ervaren in onder andere het bedrijventerrein waar dit pand staat.

Door de zeer centrale ligging van dit bedrijventerrein en pand ten opzichte van de snelwegen en het openbaar vervoer is dit een toplocatie voor elk bedrijf!’
Het gehele pand bestaat uit meerdere delen en bedrijven. Dit te koop staande deel van het pand bestaat uit een ruime parkeergelegenheid, veel bedrijfsruimte en een leuk appartement, welke ook als kantoor gebruikt zou kunnen worden.

Op de begane grond vindt u het bedrijfsgedeelte, welke op dit moment aan een cateringbedrijf wordt verhuurd. Deze huurovereenkomst is eventueel over te nemen bij aankoop. Het pand wordt verkocht zonder inventaris.

U betreedt het pand via de deuren aan de voorzijde van het pand. Deze toegang kan van binnenuit worden afgeschermd door middel van een rolluik. U komt vervolgens gelijk in de huidige personeelskantine met keukenblok.

Aan de linkerzijde zit een grote ruimte met inbouwkast. Vanuit deze inbouwkast komt u op de zolderverdieping van deze ruimte. Via deze grote ruimte komt u tevens in de pantry.

Wanneer u in de personeelskantine rechts gaat komt u in een 2e grote ruimte met daaraan een gang welke uitkomt op een algemene ruimte met kast en een 2e gang met toilet en mogelijkheid tot toegang naar de 2e zolder.

Aan de voorzijde en rechterzijkant van het pand zijn meerdere parkeergelegenheden, ongeveer 15 parkeerplaatsen, waardoor het makkelijk is voor uw personeel/klanten om de auto neer te zetten.

In de huidige situatie huurt een cateringbedrijf meerdere delen in het pand, zo ook van andere eigenaren, en zij hebben de toegangen naar deze vertrekken opengemaakt. Contractueel is vastgelegd dat dit indien de nieuwe huurder wenst weer dicht gemaakt kan en zal worden.

Het appartement betreedt u via de brandtrap aan de linkerzijde van het pand. Wanneer u door de voordeur komt, komt u in een ruime hal met aan de rechterzijde een deur naar de keuken met wasmachine-aansluiting, de deur naar het toilet, de badkamer met douche en een deur naar de zeer ruime woon-/slaapkamer met voorraadkast. Op dit moment is het appartement verhuurd.

Extra pluspunten zijn o.a. de grote ruime vertrekken, de parkeerruimte op eigen terrein en goede bereikbaarheid.

Kortom: een uitstekende locatie voor elk bedrijf!

Bijzonderheden:
• Betaalbare huur
• Ruime perceel
• Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
• Nabij uitvalswegen en openbaar vervoer richting o.a. Groningen/Assen/Delfzijl/Drachten

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
14 september 2021
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Waarborgsom
€ 3,500.00
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
505 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
overig
Energieklasse
A
Kantoorruimte
Oppervlakte
47 m²
Aantal verdiepingen
1
Bedrijfshal
Oppervlakte
288 m²
In units vanaf
0 m²
Terrein
Oppervlakte
505 m²

Locatie

Plattegronden