beschikbaar

Danielsweg 17b

4451HP Heinkenszand

€ 1.350,- p/m
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 439 m2
Aangeboden sinds 8 april 2024

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen we u een representatieve kantoorruimte te huur aanbieden. Deze nieuwbouwruimte is gelegen aan de Danielsweg op het moderne bedrijventerrein Noordzak II te Heinkenszand. De locatie is uitstekend bereikbaar via de afrit van de A58. Een prachtige plaats dus om uw onderneming te vestigen of uit te breiden. Het betreft een nieuw opgeleverd pand. Alle ruimtes zijn dus gloednieuw en energiezuinig.

De ruimtes:
Via een centrale hal zijn de ruimtes te bereiken. Allebei de ruimtes zijn gelegen op de begane grond. Op de plattegrond zijn de verschillende ruimtes schetsmatig weergegeven. De ruimtes worden in principe casco opgeleverd, maar door de verhuurder kan wel meegedacht worden over indeling en afwerking van de ruimtes. Het is mogelijk om de ruimte te voorzien van een eigen pantry, verder maakt u als huurder gebruik van de centrale hal en de toiletgroepen. Rondom het pand liggen voldoende parkeerplaatsen voor uw personeel en bezoekers. De ruimtes worden casco opgeleverd en kunnen door huurder zelf (in overleg met de verhuurder) worden afgebouwd en ingericht.

Unit A
84m2 VVO
Huurprijs per maand: €980,-
Servicekosten voor gebruik algemene ruimtes/parkeerplaats: €75,- per maand

Unit B
120m2 VVO
Huurprijs per maand: €1350,-
Servicekosten voor gebruik algemene ruimtes/parkeerplaats: €110,- per maand

Getoonde prijzen zijn excl. btw.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van vijf (5) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van vijf (5) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van twaalf (12) maanden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 2 maanden huur inclusief BTW.

Oplevering
Per direct.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Daniëlsweg 17 te Heinkenszand. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Neeskens Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.350,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
8 april 2024
Aanvaarding
per direct
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 75.00 p/m
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
2.207 m²
Oppervlakte
439 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
bedrijventerrein, overig
Energieklasse
A+
Kantoorruimte
Oppervlakte
319 m²
Aantal verdiepingen
1
Bedrijfshal
Oppervlakte
120 m²
In units vanaf
0 m²

Locatie

Plattegronden