Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Nijverheidsstraat 11

5961PJ Horst

€ 6.122,- p/m
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 4432 m2
Aangeboden sinds 10 maart 2023
Verhuurmakelaar

Makelaarscentrum B.V.

Zoetermeer

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Te huur, Nijverheidsstraat 11, Horst

Bedrijfshal dat onderdeel uitmaakt van een bedrijvencomplex op het bedrijventerrein ‘Hoogveld’ te Horst. Het bedrijventerrein is gelegen op 1 kilometer van de op- en afritten van de Rijksweg A73 (Maasbracht-Nijmegen), waardoor de aangeboden bedrijfshal een uitstekende locatie heeft.

Op zoek naar een pand met verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan is dit de locatie voor u! Ons pand biedt tevens de keuze tussen het huren van het buitenterrein, een deel van de hal of het gehele pand.
Het buitenterrein is 2200 m2 groot en kan gehuurd worden voor € 8,00 per m2 per jaar voor het onverharde gedeelte en € 12,50 per m2 per jaar voor het verharde gedeelte van 800 m2. De hal is 1400 m2 groot en kan in overleg ook gedeeltelijk worden gehuurd.


Metrages (BVO)
De bedrijfshal heeft een oppervlakte van circa 1.400 m2, en is voorzien van een kleine kantoorruimte en een toiletgroep. De bedrijfshal beschikt over twee bovenloopkranen, met een hefvermogen van 3,5 ton elk.

Buitenterrein
Het totale perceeloppervlak van het buitenterrein dat hoort bij deze bedrijfshal bedraagt circa 3.000 m2, waardoor er voldoende ruimte is voor het lossen, laden en opslaan van goederen. Het buitenterrein is gedeeltelijk verhard, en voorzien van een hekwerk met poort.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan zijn bedrijven van milieucategorie 4.1 & 4.2 toegestaan op het perceel. Wonen is niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities
Huurprijs: € 73.461 per jaar exclusief btw.
Huurtermijn: in overleg
Servicekosten: in overleg
Aanvaarding: in overleg
Opzegtermijn: in overleg
Zekerheidsstelling: in overleg
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek. De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het ‘’90%-criterium’’ (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z. model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 6.122,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
10 maart 2023
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 0.00 p/m
Waarborgsom
€ 0.00
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Bouwperiode
1960-1970
Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
overig
Kantoorruimte
Oppervlakte
32 m²
Aantal verdiepingen
1
Bedrijfshal
Oppervlakte
1.400 m²
In units vanaf
1400 m²
Terrein
Oppervlakte
3.000 m²
Oppervlakten
Oppervlakte
4.432 m²

Locatie