beschikbaar

Hortensialaan 1a

6851TB Huissen

€ 250,- p/m
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 2100 m2
Aangeboden sinds 16 november 2023

Omschrijving

Kantoorruimte te huur: duurzaam, flexibel en volledig op maat!
Jóúw wensen staan centraal! Zoek je één compacte kantoorruimte of juist een volwaardige plek voor al je medewerkers? Het kan hier allemaal, of het nou om 25 m² of 2.000 m² gaat. En mocht op enig moment je organisatie groeien of slinken, dan vormt het kantoor probleemloos met je mee. Wat de toekomst ook brengt: hier loop je geen enkel risico!

“Ruim 2.000 m² kantoorruimte om succesvol te ondernemen
en samen met andere ondernemers te netwerken!”

Dit unieke duurzame verzamelgebouw – ‘Het Rijck’ genaamd – is voorzien van zonnepanelen & warmteterugwinning en uitgerust met klimaatbeheersing per kantoorruimte. De ligging is centraal in het knooppunt Arnhem-Nijmegen op nog geen drie autominuten van de oprit van de A15. Zeker na de toekomstige doortrekking van die weg zijn zowel Duitsland als de A12, A18, A50 & A73 perfect te bereiken! Met volop parkeerruimte op eigen terrein, een uitstekende busverbinding en een gunstige situering aan de doorgaande Azalealaan op bedrijventerrein ‘Agropark II’ heeft dit gebouw alles wat de moderne ondernemer zich wensen kan.

Het gebouw is zeer recent opgeleverd (2017) en verwelkomt op korte termijn haar eerste gebruikers. Het complex beschikt over een representatieve entree. De drie kantoorlagen (elk ca. 700 m²) zijn zowel per trap als lift te bereiken. Elke laag beschikt over een toiletgroep en twee pantry’s met een koelkast en vaatwasser. De inrichting is even stijlvol als duurzaam met onder meer doorzaksysteemplafonds met led-armaturen, veel glas, een lichte wandafwerking en tapijttegels. Het gebouw is optimaal geïsoleerd en elke verdieping kan gekoeld of verwarmd worden (per vertrek regelbaar). Naast elektra- & netwerkvoorzieningen, beschikt elke elektronisch te ontgrendelen kantoorruimte over screens. Per elektronische sleutel kunnen de toegangsrechten voor de gebruiker op maat worden toegekend.

Huurprijs: vanaf € 250,- p/mnd.
Aanvang, duur & huurwensen in overleg

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 250,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
16 november 2023
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
18.280 m²
Oppervlakte
2.100 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
2.100 m²
Aantal verdiepingen
2

Locatie

Plattegronden