Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Fruitweg 16- 30

2321GK Leiden

€ 95,- p/m2/j
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 213 m2
Aangeboden sinds 13 maart 2015

Omschrijving

TE HUUR: KANTOORRUIMTES VANAF 21M²

Aan de Fruitweg 16 - 60 in Leiden vindt je Spoorgebouwen I & II zijn gelegen op het bedrijventerrein Lammenschans. De panden bestaan deels uit bedrijfsruimte en deels uit kantoorruimte.

Oppervlakte/indeling:
De kantoorruimtes bevinden zich op de 1e verdieping van gebouw en op dit moment zijn er verschillende kantoorruimtes beschikbaar vanaf 21 m² bvo.

De kantoren zijn afgewerkt met o.a. vloerbedekking, zonwerende beglazing, systeemplafonds met inbouwarmaturen en bewegwijzering in het gebouw. Enkele kantoren zijn voorzien van airconditioning. Tevens is er een nette pantry, toiletvoorzieningen en een lift aanwezig.

Bereikbaarheid/locatie:
De kantoorgebouwen zijn zeer centraal gelegen: NS station Lammenschans is op loopafstand te bereiken en is direct gelegen aan de A4, waardoor grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag binnen 30 minuten bereikbaar zijn. Tevens is het centrum van Leiden binnen enkele minuten per auto te bereiken.

Parkeermogelijkheden:
De Spoorgebouwen zijn gelegen op het bedrijventerrein Lammenschans waar voldoende parkeergelegenheid is. Op deze parkeerruimte rust mandelingheid, dat wil zeggen dat het gedeeld dient te worden met de overige bedrijven. Tevens is er een parkeergarage aanwezig.

Huurprijs:
Kantoren zijn te huur voor € 95,- per vierkante meter per jaar. De vaste bijkomende servicekosten en gebruik van energie (elektra en warmte) bedragen € 45,- per vierkante meter per jaar.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met btw belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor een met btw belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst en voor oplevering van het gehuurde zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Metrages:
Berekend volgens NEN 2580 op basis van het BVO.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 95,- p/m2/j
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
13 maart 2015
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 9,585.00 p/m
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
2.000 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
213 m²
Aantal verdiepingen
2

Locatie