Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Schutweg 21 19

8243PC Lelystad

€ 139.000,- v.o.n.
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 52 m2
Aangeboden sinds 23 juni 2022

Omschrijving

CHUTWEG 21 19 LELYSTAD
Let Op: Geen overdrachtsbelasting, deze unit is nog niet in gebruik geweest, wel komen de notariskosten voor de leveringsakte voor rekening van de koper.

CENTRAAL GELEGEN
Hoogwaardig afgewerkte en multifunctionele businessunit in het “Schutweg Business Center" gelegen op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad. De ligging is perfect te noemen, aan het begin van de Noordersluis. Waar u binnen enkele minuten de dijk naar Almere kunt bereiken en via de ring bereikt u in no time de A6 en het vliegveld!
De begane grondvloer is circa 52 m² bvo bedrijfsruimte, gescheiden door een wand en separaat toegankelijk. De verdiepingsvloer is circa 50m² bvo, voorzien van een LED lichtstraat en op biedt vele mogelijkheden om deze naar eigen wens in te delen.

LUXE & VEILIG
De Schutweg is op dit moment thet meest toonaangevend in Nederland als het gaat om hoe een Businessunit hoort opgeleverd te zijn in een gemeenschappelijk complex. Een strak georganiseerde VVE, een terrein dat 24/7 toegankelijk via twee elektronische schuifhekken, welke voorzien zijn van een toegangscontrolesysteem. Wat te denken van de uitgekiende terreinverlichting, de vele parkeerplaatsen, de mogelijkheid om makkelijk te laden, lossen en draaien bij het pand . Maar vergeet de 24/7 camerabeveiliging niet! Deze camerabeelden kunt u real time bekijken via een app op uw telefoon.

BUSINESSUNIT 19
De bedrijfsruimte op de begane grond is toegankelijk via de entree naast de overhead deur (3 x 3,20). Deze is tevens van afstand te bedienen met een handzender. Op de begane grond treft u alle aansluitingen voor sanitair en de panty.
Het fijne van deze businessunit is, dat deze van buitenaf, op twee manieren toegankelijk is. Via de stalen toegangsdeur of via de op afstand bedienbare, isolerende overhead deur. Voor de toekomst ideaal bv voor de verhuur of voor het ontvangen van gasten! Bij de entree treft u direct de scheidingswand met afsluitbare deur naar de hal van circa 52 m² bvo. Het alarm is geïnstalleerd bij de entree, welke doorschakeling heeft naar de meldkamer. De hal is voorzien van een op maat gemaakte bergruimte aan de wand en een ruimte onder de trap, welke naar eigen wens ingedeeld kan worden. Op de eerste verdieping treft u een vloeroppervlak aan circa 50 m² bvo. De eerste verdieping kan nog geheel naar eigen wens ingedeeld worden! Er zijn mogelijkheden voor diverse werkplekken, met of zonder pantry of riante opslag.
Kortom een heerlijke, veilige plek om te ondernemen/werken met de dagelijkse voorzieningen in de buurt!


BIJZONDERHEDEN

- Muur en dakisolatie
- Volop indelingsmogelijkheden!
- Hoofdwanden in kalkzandsteen
- Optie voor raamkozijn mogelijk
- Alarmsysteem en camerabewaking 24/7
- Geïsoleerde overhead deur (3 x 3,20)
- Separaat toegankelijke verdiepingsvloer van circa 50m² bvo
- Begane grond aansluitingen voor water en riolering
- Zeer ruime parkeerplaatsen op het algemene parkeerterrein
- Beveiligd terrein met elektrisch bedienbare poort te openen via telefoon


Bieden v.a. € 139.000,- k.k. exclusief btw

toegankelijke

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 139.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
23 juni 2022
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
52 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
bedrijventerrein, overig
Kantoorruimte
Oppervlakte
50 m²
Aantal verdiepingen
1
Bedrijfshal
Oppervlakte
52 m²
In units vanaf
0 m²
Voorzieningen
lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer

Locatie