beschikbaar

Schoepenweg 59C

8243PX Lelystad

€ 5.233,- p/m
Soort bedrijfspand Winkelruimte
Oppervlakte 1094 m2
Aangeboden sinds 29 maart 2024

Omschrijving

UNIEKE KANS OP EXCLUSIEVE ZICHTLOCATIE
Deze schitterende en representatieve bedrijfs-/showroomruimte is zeer centraal gelegen bij de entree van Industrieterrein de Noordersluis in Lelystad. Wekelijks rijden op deze belangrijkste verkeersader, de Westerdreef, duizenden potentiële klanten voorbij aan uw toekomstige nieuwe locatie!
Deze plek voor u, als ambitieuze ondernemer, zorgt ervoor dat uw bedrijf 24/7 in de schijnwerpers staat! De strategische ligging doet zijn werk en u als ambitieuze ondernemer kunt hier naadloos op aansluiten.
Dit betreft een bedrijfsruimte met een oppervlakte op de begane grond van 341 m² en op de eerste verdieping een oppervlakte van 233 m². Het eigen buitenterrein is 300 m² groot en biedt parkeerruimte aan 7 tot 10 auto's!

LOCATIE
Gelegen op Industrieterrein Noordersluis. Dit industrieterrein is een binnenstedelijk bedrijventerrein in het zuidwesten van de stad. Noordersluis is bij uitstek geschikt voor groothandel en industrie. Het terrein heeft een gemengd karakter. Noordersluis is gunstig gelegen aan de N302, de verbindingsweg tussen de A6 (6 autominuten), Almere (via Oostvaardersdijk 15 minuten) en Noord Holland (via de Houtribdijk 30 autominuten). Met het openbaar vervoer en fiets is het prima bereikbaar.

BEGANE GROND
Een bedrijfs-/showroomruimte van dit formaat én op een meer dan fantastische zichtlokatie is er niet in Lelystad! Bijna 14 meter breed en nog net geen 28 meter diep. De bedrijfs-/showroomruimte is nog vrij in te delen naar uw wensen. In het midden, nabij de schitterende glasgevel, treft u een stalen wenteltrap die u naar de eerste verdieping brengt. De bedrijfs-/showroomruimte is te toegankelijk via de entree bij de riante parkeerplaats. Hier vind u tevens de tweede entreedeur die u naar de inpandige garage brengt. Deze is voorzien van een grote (4,14 m breed & 4,29 hoog) overheaddeur. U treft in deze ruimte een degelijke stalen trap aan naar de eerste verdieping.

EERSTE VERDIEPING
Hier treft u een riante verdieping waar de kantine gesitueerd is. Deze is voorzien van een pantry én de aansluitingen voor een vaatwasser en wasmachine ontbreken hier ook niet. Naast de kantine treft u een dames- en herentoilet aan. Deze zijn netjes gescheiden en voorzien van een voorportaal met een wasgelegenheid voor de handen.

HIGHLIGHTS
- Volledig geïsoleerd
- Krachtstroom aanwezig
- Parkeergelegenheid op eigen terrein
- De draagkracht van de vloer is 2.000 kg/m²
- De hal kan worden verwarmd middels plafond airco units
- Het kantoor op de eerste verdieping heeft een eigen entree
- Werkplaats/opslagruimte met 1 overheaddeur en aparte loopdeur
- Representatieve bedrijfs-/showroomruimte met grote glasgevel, gelegen langs de Westerdreef

HUURPRIJS
€ 5.233,33 per maandVIERKANTE METERS
- Begane grond 314 m², waarvan 80 m² met volledige hoogte!
- Eerste verdieping 233 m²
- Parkeerterrein buiten 300 m²

BESTEMMING
- Bedrijventerrein
Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website WWW.RUIMTELIJKEPLANNEN.NL en de website van de gemeente Lelystad.

OPLEVERING
- In overleg

KOSTEN OPENBARE NUTSVOORZIENINGEN
- Rechtstreeks door huurder te voldoen aan de desbetreffende nutsbedrijven

HUURTERMIJN
- 5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar

OPZEGTERMIJN
- Uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
- Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW

BETALINGEN & OVERIGE CONDITIES
- Huur ( ,eventuele servicekosten) en BTW per maand vooruit
- Huurovereenkomst op basis van het standaard model ROZ

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.
Huurindexatie:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 5.233,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
29 maart 2024
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
645 m²
Oppervlakte
1.094 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Hoofdfunctie
winkelruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
bedrijventerrein, overig
Kantoorruimte
Oppervlakte
233 m²
Aantal verdiepingen
1
Winkelruimte
Oppervlakte
547 m²
In units vanaf
0 m²
Verkoopvloeroppervlakte
314 m²
Aantal verdiepingen
1
Front breedte
1380 m
Bedrijfshal
Oppervlakte
314 m²
In units vanaf
0 m²
Vloerbelasting
2000 kg
Voorzieningen
lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry

Locatie