beschikbaar

Zandpad 114

3241GZ Middelharnis

€ 2.250,- p/m
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 122 m2
Aangeboden sinds 1 april 2024

Omschrijving

Bijzonder representatieve kantoor-/winkelruimte van circa 120m2 temidden van winkelcentrum "D'n Diek" met eigen garagebox en berging op een perfecte centrumlocatie!

Het kantoor is in 2017 luxe afgewerkt met stijlvolle tegelvloer waaronder vloerverwarming. Het plafond en de wanden zijn gestuct en het plafond is voorzien van inbouwverlichting en speakers. In de vloer en wanden zijn ruim voldoende data- en stopcontactdozen verwerkt. Er is veel vaste kastruimte aangebracht in een klassieke tijdloze sfeer. De keuken is niet alleen voorzien van kastruimte, maar tevens van Quooker, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Het toilet is ruim en met zwevend closet en wastafel in meubel. Kortom, een meer dan representatief turnkey te aanvaarden kantoor en/of winkelpand. Inventaris / inrichting is eventueel over te nemen.

Het kleinschalige complex heeft 2 winkelunits en 5 bovengelegen appartementen met een centrale entreehal met lift en trappenhuis, inpandige garages en bergingen. De ligging is meer dan goed met een voordeur aan winkelcentrum D'n Diek en de achteruitgang aan de parkeerplaats van het winkelcentrum (blauwe parkeerzone). Er is een actieve en positieve Vereniging van Eigenaars.

Bestemming: centrumdoeleinden
Energielabel: A++

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 2.250,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
1 april 2024
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 0.00 p/m
Waarborgsom
€ 0.00
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
122 m²
Aantal verdiepingen
1
Oppervlakten
Oppervlakte
122 m²

Locatie