Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Westbaan 350 146

2841MR Moordrecht

€ 265.000,- k.k.
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 124 m2
Aangeboden sinds 13 mei 2022

Omschrijving

KANTOORRUIMTE LANGS DE A20 VAN CIRCA 124 M² BESCHIKBAAR
Het aanzicht van De Stelling wordt (vanaf de A20 gezien) bepaald door drie verdiepingen met 12 kantoorruimtes. Hier is één van de kantoorruimtes op de derde verdieping beschikbaar met een grootte van circa 124 m². Deze kantoorruimte is zeer goed geïsoleerd en heeft een prachtig uitzicht richting de A20 en de weilanden daar achter. De ruimte zal bijna volledig afgewerkt opgeleverd worden, u dient alleen zelf nog een vloerbedekking aan te brengen.
Rondom het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers en uw gasten. Het kantoor wordt bereikt door het rechter entreeportaal met lift en trappenhuis.
Als vanzelfsprekend voor De Stelling kunnen er combinaties gemaakt worden met andere ruimtes en zelfs ook met onderliggende/bovenliggende bedrijfsunits.

Locatie
Het bedrijvengebouw ligt op een fraaie zichtlocatie langs de A20 dat zeker voor kantoren een unieke plek biedt. U bent met de auto in een mum van tijd op de snelwegen A20 Rotterdam-Utrecht en A12 Utrecht-Den Haag middels nieuw aangelegde ontsluitingswegen.

Bereikbaar
Met een uitstekende locatie op het moderne bedrijventerrein Gouwe Park (officieel in Moordrecht) is De Stelling binnen korte tijd te bereiken vanuit omliggende plaatsen als Bodegraven, Boskoop, Nieuwerkerk aan den IJssel, Reeuwijk, Waddinxveen en Zevenhuizen. Uiteraard is De Stelling ook vanuit het centrum van Gouda snel te bereiken.

Voorzieningen/Opleveringsniveau
- Led-Verlichting in systeemplafond;
- Vloerverwarming;
- Pantry;
- Toilet;
- Voorzien van water en elektra;
- Kwaliteit in materiaalgebruik;
- Optimale bereikbaarheid;
- Brede autostraat rondom het complex;
- Volop parkeergelegenheid;
- Extra opslagruimte in achterliggende garagebox mogelijk.

Parkeren
Rondom het pand.

Huurtermijn
Tenminste één jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2006=100, reeks alle huishoudens.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW-Status
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor minimaal 90% belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 265.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
13 mei 2022
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
5.799 m²
Bouw
Soort bouw
nieuwbouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
124 m²
Aantal verdiepingen
1

Locatie