Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Alanenweg 18

5342PV Oss

€ 2.500,- p/m
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 1152 m2
Aangeboden sinds 17 maart 2023
Verhuurmakelaar

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars

Heesch

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Bedrijfsruimte met afgesloten buitenterrein, bruikbaar als werkplaats of b.v. opslagruimte, desgewenst in combinatie met kantoor/showroom. Het bedrijfsgebouw kent een fraai en tijdloos ontwerp, waarbij elke ondernemer zijn of haar individualiteit kan laten gelden. Zo kunt u uw eigen reclames aanbrengen op de daarvoor aangewezen plaats en gaat uw bedrijfsimago niet verloren. Het betreft een energiezuinig gebouw met 3.644 WP aan zonnepanelen.

Indeling
Middels een overdekte centrale entree aan de voorzijde bereikt u de ontvangstruimte/showroom. Deze is afgewerkt met een vloertapijt en een systeemplafond met lichtbakken. Via deze ruimte zijn het toilet (met wandcloset), archiefruimte, werkplaats en kantoren te bereiken. De kantoren hebben veel raampartijen zodat er voldoende daglicht is, hetgeen zorgt voor een goed arbeidsklimaat. Deze ruimtes zijn evenals de showroom afgewerkt met vloertapijt en systeemplafond met lichtbakken. Via een van de kantoren is tevens een royale spreekkamer te bereiken. Aansluitend vindt u een kantine met pantry.
De bedrijfsruimte is te bereiken via een loopdeur of de overheaddeur (3,65H X 4,05B). De bedrijfsruimte bestaat uit twee delen een hoge hal van ca. 200m² en een (schone) productieruimte van ca. 52m²


Bijzonderheden
LIGGING:
Het bedrijfsgebouw “Alanenweg” is gelegen op het bedrijventerrein Danenhoef. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Galliërsweg en de Hartog Hartogsingel, welke aansluiting vindt op de Graafsebaan en vervolgens op de A50 (’s-Hertogenbosch - Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken zijn. De locatie zelf is eenvoudig te bereiken en heeft vanwege de aangrenzende Graafsebaan (S30/N329) een hoge attentiewaarde.

OPPERVLAKTE / INHOUD: De verhuurbaar vloeroppervlakte bedraagt 392m².
Bedrijfsruimte (hoog) 200m²
Bedrijfsruimte (laag) 52m²
Kantoor/showroom 113m²
Kantine/toilet/verkeersruimte 27m²
Buitenterrein 760m²

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss - 2011 Enkelbestemming: Bedrijf 4. Functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2

PARKEREN:
Rondom het gebouw ligt 760m² verhard buitenterrein.

SERVICEKOSTEN: € 25,- per maand

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 2.500,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
17 maart 2023
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 25.00 p/m
Waarborgsom
€ 7,500.00
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
1.200 m²
Oppervlakte
1.152 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Bouwperiode
1981-1990
Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
bedrijventerrein
Energieklasse
C
Kantoorruimte
Oppervlakte
113 m²
Aantal verdiepingen
1
Bedrijfshal
Oppervlakte
279 m²
In units vanaf
0 m²
Voorzieningen
overheaddeuren
Terrein
Oppervlakte
760 m²

Locatie

Plattegronden