Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Jan Tinbergenstraat 8D

2811DZ Reeuwijk

€ 525,- p/m
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 40 m2
Aangeboden sinds 12 mei 2022

Omschrijving

Algemeen:
Op bedrijventerrein Zoutman te Reeuwijk-Brug gelegen bedrijfsruimte ca. 54m2 met eigen entree, kitchenette, toiletruimte, krachtstroom, camerabeveiliging, grote overheaddeur en 4 eigen parkeerplaatsen. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en naast de uitvalswegen A-12, A-20 en N11 gelegen. Dit object is een uitstekende uitvalsbasis voor de (startende) ondernemer.

Indeling begane grond:
Eigen entree, hal met meterkast en deur naar de bedrijfsruimte ca. 54m2. De ruimte is v.v. een betegelde toiletruimte en eenvoudig licht keukenblok. De ruimte is rondom v.v. stroompunten, krachtstroom, betonnen vloer en grote elektronisch bedienbare garagedeur. Op het terrein aan de voor- en zijzijde bevinden zich 4 eigen parkeerplaatsen. In de praktijk kunnen er meer voertuigen en/of aanhangers geparkeerd worden.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte ca. 9.20x5.87/3.61m.
Hoogte ca. 3.30m.
Breedte garagedeur ca. 2.97m.
Hoogte garagedeur ca. 3.00m.

Kenmerken
Huursom € 525,-- per maand
Servicekosten € 75,-- per maand
Status Beschikbaar per 1 juni ‘22
Aanvaarding Per 1 juni ’22 mogelijk
Bouw
Hoofdbestemming Bedrijvigheid
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2008


Bestemming:
De bedrijfsruimte aan de Jan Tinbergenstraat 8-D valt onder de bestemming ‘’bedrijvigheid’’. Vestigingsmogelijkheden conform het bestemmingsplan Zoutman e.o. van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk betreffen bedrijvigheid met categorie 2 en 3. U kunt voorafgaand aan een bezichtiging uw bedrijfsmatige plannen voorleggen en laten toetsen door ons kantoor.

Oplevering:
Mogelijk per 1 juni 2022.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Servicekosten en voorschot energieverbruik:
De servicekosten bedragen € 75,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Het voorschot wordt maandelijks vooruit betaald. Het voorschot servicekosten omvat onder andere gas, water en elektra, opstalverzekering en onderhoud. Afhankelijk van uw activiteiten kan het voorschot vooraf op- of afgeschaald worden.

Huurprijsherziening:
De huurprijsherziening vind jaarlijks plaats. Dit vindt voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst plaats, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 525,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
12 mei 2022
Aanvaarding
per datum
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 75.00 p/m
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
116 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Bouwperiode
2001-2010
Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
bedrijventerrein, overig
Bedrijfshal
Oppervlakte
54 m²
In units vanaf
0 m²
Voorzieningen
krachtstroom, betonvloer, toilet
Terrein
Oppervlakte
40 m²

Locatie