beschikbaar

Kabelweg 25

2371DX Roelofarendsveen

€ 325.000,- v.o.n.
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 5852 m2
Aangeboden sinds 14 juli 2023

Omschrijving

DE BOUW IS REEDS GESTART! BLOK A IS UITVERKOCHT. IN BLOK B NOG ZEER BEPERKTE BESCHIKBAARHEID TUSSENUNITS.

INLEIDING
Een modern en onderscheidend nieuwbouwproject met 19 bedrijfs-/kantoorunits, elk voorzien van een privé-dakterras. Ideaal gelegen in de driehoek Leiden, Alphen aan den Rijn en luchthaven Schiphol en direct aan de A4. Ook Amsterdam en Den Haag bevinden zich slechts op 20-25 minuten afstand. De units variëren in grootte van circa 229 tot 527 m2 BVO verdeeld over 3 ruime bouwlagen in 2 separate bedrijfsverzamelcomplexen (Blok A en Blok B). De units bieden standaard een basis opleveringsniveau, maar kunnen indien gewenst (nagenoeg) volledig worden afgebouwd door de aannemer. De optielijst en mogelijkheden zijn groot. Van productieruimte tot opslag en van kantoorruimte tot showroom. Ook het koppelen van units is mogelijk. De bestemmingsmogelijkheden zijn ruim voor bedrijven tot en met categorie 3.2. Een courante propositie c.q. strategische keuze voor ondernemers en investeerders met visie!

KABELWEG 25-33 (BLOK A) = UITVERKOCHT
Direct aan de Kabelweg worden een vijftal ruime bedrijfs-/kantoorunits van elk circa 527 m2 BVO gerealiseerd met minimaal 4 parkeerplaatsen op eigen grond. Het oppervlakte van ieder dakterras bedraagt circa 33 m2. De koopsommen variëren vanaf € 625.000,- tot en met € 650.000,- VON excl. BTW.

KABELWEG 35-61 (BLOK B)
Eveneens aan de Kabelweg worden 14 bedrijfs-/kantoorunits met oppervlakten van circa 229 t/m 237 m2 BVO (exclusief circa 13 m2 dakterras) en 2 parkeerplaatsen op mandelig terrein gerealiseerd. Dit complex bevindt zich achter Blok A en is zowel bereikbaar vanaf de Kabelweg en de Conservenweg. De koopsom van de hoekunits bedraagt € 350.000,- en van de tussenunits € 325.000,- VON excl. BTW.

In Blok B is er nog zeer beperkte beschikbaarheid van tussenunits, dus vraag ons altijd per e-mail en/of telefoon naar de actuele status.

VERKOOPDOCUMENTATIE
Alle verkoopdocumentatie is beschikbaar en te downloaden via onze website op a4hub.nl/downloads. Hier zijn onder andere de volgende documenten te vinden: projectbrochure, diverse tekeningen, (concept) contractdocumentatie en begroting Vereniging van Eigenaren (t.b.v. Blok B). Bezoek de website voor alle relevante documenten of neem contact op met ons kantoor zodat we het per e-mail met u kunnen delen.

PLANNING
De bouw is reeds gestart. Op de projectwebsite en op de social media kanalen van de makelaars zullen er regelmatig voortgangsupdates worden gepubliceerd. De verwachte oplevering staat gepland voor 4e kwartaal 2024.

CONTACT
Heeft u na het bestuderen van de documentatie interesse in één of meerdere bedrijfs-/kantoorunits, meldt u dan vrijblijvend aan op de projectwebsite of neem contact op met ons kantoor via e-mail of telefoon (020-8881088).

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in contact te treden. Aan de inhoud van deze zorgvuldig samengestelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 325.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
14 juli 2023
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2023
In aanbouw
Ja
Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
bedrijventerrein, overig
Bedrijfshal
Oppervlakte
5.852 m²
In units vanaf
229 m²
Voorzieningen
overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakten
Oppervlakte
5.852 m²

Locatie

Verkoopmakelaar

Van Luling BOG Beechavenue 122
1119PR Schiphol-Rijk