Vereniging voor makelaars en taxateurs QR code
Gastelseweg 171
Gastelseweg 171 Gastelseweg 171 Gastelseweg 171 Gastelseweg 171

Gastelseweg 171

Roosendaal 4705RA

Verkoopmakelaar

WG Makelaars B.V. Voorstraat 17
Fijnaart 4793ET
  • 0168-477077
  • info@wgmakelaars.nl
  • www.wgmakelaars.nl
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 370 m2
Aangeboden sinds 14 september 2021

Omschrijving

Wegens pensionering van de huidige eigenaar staat dit interessante object, gelegen op een een perceel van 1.080 m², aan de Gastelseweg 171 te Roosendaal te koop. Het bedrijfsgedeelte is voor het merendeel deel verhuurd, waardoor het ook een interessant object is voor een belegger. De woning en kantoor zijn onverhuurd en derhalve nog verhuurbaar.
Aan de voorzijde zijn een zevental eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Het object is gelegen op het industrieterrein met als bestemmingsplan “Stationserf“ te Roosendaal met als bestemming ‘”Bedrijfsdoeleinden B”. Binnen “Bedrijfsdoeleinden B” zijn toegestaan industriële en ambachtelijke bedrijven en inrichtingen, voor zover deze voorkomen in de milieu categorieën 1, 2 en 3

Bedrijfsgebouwen:

De bedrijfsgebouwen bestaan uit; een kantoor van 24 m² met tegelvloer en schrootjes plafond met tl-verlichting; een loods van 6 m x 16 m opgetrokken uit een staalconstructie; werkplaats I (ca 180 m²) met krachtstroomaansluiting, opgetrokken in spouwmuur met dubbelglas, recent aangebrachte bitumineuze dakbedekking met isolatie en als vloerverharding beton; werkplaats II (ca 13 5m²) met krachtstroomaansluiting, houten wanden, bitumineuze dakbedekking (van binnenuit geïsoleerd) en als vloerverharding klinkerbestrating, kantine (ca 13 m²) voorzien van dubbel glas, tegelvloer, pantry, kachel en toilet; tevens staan er een aantal bijgebouwen voor opslag.

Algemeen:
Het gehele object is voorzien van beveiliging en brandalarm.
De ondergronden van gebouwen en het terrein zijn niet vervuild er is een bodemonderzoeksrapport aanwezig.
Naast de grond die bij het object behoort wordt van de spoorwegen een gedeelte gehuurd met een huurovereenkomst

Woning:

Begane grond:
Hal met garderobenis, meterkast en trapopgang naar eerste verdieping.
Keuken (16 m²)met tegelvloer, v.v. vloerverwarming, bestaande uit een keukenblok in hoekopstelling met onder- en bovenkastjes, voorzien van inbouwapparatuur, o.a. dubbele spoelbak, keramische kookplaat, koelkast, vrieskast en afzuigkap. Woonkamer (23 m²) met parketvloer en toegang tot kelder. Ruime hal aan de achterzijde met opstelling van cv ketel (2003) met toegang tot geheel betegeld toilet met fonteintje, multifunctionele ruimte (30 m²) en toegang tot de bijkeuken (8.5 m²), met aansluitingen voor wasmachine en droger, van waaruit het kantoor bereikbaar is. De multifunctionele ruimte geeft middels openslaande tuindeuren toegang tot de voortuin. In de voortuin staat een nieuwe houten veranda met buitentoilet.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot: geheel betegelde badkamer (5.7 m²) met dakkapel, voorzien van ligbad en douchecabine, toilet en wastafel. Slaapkamer I (17 m²), slaapkamer II (10.5 m²), Slaapkamer III (5.0 m²). Deze slaapkamers zijn alle voorzien van een dakkapel. Slaapkamer I is heel eenvoudig om te bouwen naar twee slaapkamers, de voorbereidingen (extra deurkozijn en elektra) hiervoor zijn reeds aangebracht.

Algemeen:
De woning heeft dubbele beglazing met slagvast glas in houten kozijnen, is goed onderhouden met dakisolatie van binnenuit en heeft verschillende indelingsmogelijkheden in zich. De garage heeft een kanteldeur, betonvloer en plat dak.
Voor de woning is eigen parkeergelegenheid aanwezig voor 7 auto's.

Een object wat mogelijkheden biedt aan een zelfstandige ondernemer of belegger!!!!!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 560.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aangeboden sinds 14 september 2021
Aanvaarding per direct
Oppervlakten
Perceeloppervlakte 1.080 m²
Bouw
Soort bouw bestaande bouw
Bouwjaar 1980
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging overig, overig
Kantoorruimte
Oppervlakte 24 m²
Aantal verdiepingen 1
Bedrijfshal
Oppervlakte 370 m²
In units vanaf 0 m²
Vrije hoogte 350 m
Vrije overspanning 10 m
Vloerbelasting 1000 kg

Afbeeldingen

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding