Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Laan van Wateringse Veld 905

2548BR 's-Gravenhage

€ 4.750,- p/m
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 235 m2
Aangeboden sinds 15 september 2023
Verhuurmakelaar

Immobilia Real Estate

Berkel en Rodenrijs

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Immobilia presenteert een luxe kantoorruimte van ca. 235m2 gelegen op een zicht locatie aan de Laan van Wateringse Veld in 's-Gravenhage. Tot in de puntjes verzorgd kantoor, echt een mooi visitekaartje voor jouw business. Goed bereikbaar middels auto en openbaar vervoer. Verdeeld over een drietal kantoorruimtes en een multifunctionele ruimte van ca. 80m2, biedt dit kantoor vele mogelijkheden.

Begane grond:
Binnenkomst in de luxe en lichte entree. Vanuit hier toegang tot een drietal kantoorruimtes, multifunctionele ruimte, nette keuken en een tweetal toiletten.

Op de kop van het gebouw is de eyecatcher van het kantoor gelegen. Een royale kantoorruimte van ca. 60m2 met veel lichtinval vanwege de ramen rondom. Uitermate geschikt voor diverse werkplekken in een lichte omgeving. De overige twee kantoren zijn beide 22m2 en uitgevoerd met een zwarte kastenwand. Doordat beide kantoren zijn gelegen aan de straat, beschikken ze over een eigen deur/entree.

De multifunctionele ruimte is gelegen tussen de kantoren in en beslaat ca. 80m2. Vanwege het open karakter is deze ruimte te gebruiken voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan ontvangstruimte, kantine, vergaderruimte, flexwerkplekken etc.

Moderne en ruim opgezette keuken in houtkleur met zwarte accenten. Voorzien van een 4-pits kookplaat. afzuigkap, vaatwasser en spoelbak. De twee toiletten zijn identiek aan elkaar en zijn volledig betegeld in een antraciet/witte kleurstelling en voorzien van een hangend toilet met fonteintje.

Bijzonderheden:
- Rondom voorzien van stopcontacten.
- Alle kantoren/ruimtes voorzien van airco.
- Systeemplafond voorzien van ledverlichting.
- Beveiliging middels alarm.
- Verwarming middels cv-ketel.
- Luxe afgewerkt en een centrale ligging.
- Energielabel A.

Bereikbaarheid:
Centraal gelegen en goed bereikbaar middels auto en openbaar vervoer. Diverse ontsluitingen via rijkswegen A4 (Rotterdam - Delft - Den Haag), A12 (Den Haag - Utrecht) en A13 (Den Haag - Delft - Rotterdam). Er zijn tevens diverse tram- als bushaltes op loopafstand, waaronder tramlijn 16 (centrum Den Haag) en buslijn 37.

Huurcondities:
Huurprijs:
€ 57.000,- per jaar excl. btw.

Servicekosten:
N.v.t.

Huurtermijn:
In overleg met verhuurder.

Huuringangsdatum:
Oplevering in overleg.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks op basis van de CPI-index van het CBS.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Waarborgsom:
Drie (3) maanden huur plus btw.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst ROZ model, in de zin van artikel 7:230 A BW, conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag ROZ, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor btw-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de btw niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor btw-belaste huur.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 4.750,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
15 september 2023
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
235 m²
Aantal verdiepingen
1
Oppervlakten
Oppervlakte
235 m²

Locatie

Verhuurmakelaar

Immobilia Real Estate Berkelse Poort 89
2651JX Berkel en Rodenrijs