beschikbaar

Korte Steeg 2

4507BH Schoondijke

€ 520,- p/m
Soort bedrijfspand Overige
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 24 januari 2024

Omschrijving

Ontdek de mogelijkheden van deze gerenoveerde bedrijfsloods van 125m2 met een gloednieuwe garagedeur in het hart van Schoondijke. De centrale ligging maakt deze ruimte ideaal voor diverse activiteiten. Met een hoog plafond en ruime inrijhoogte biedt deze loods de perfecte omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar een functionele en goed toegankelijke bedrijfsruimte.

De bedrijfsloods is royaal opgezet en beschikt over een zeer hoog plafond, waardoor het geschikt is voor diverse bedrijfsactiviteiten. De recent geïnstalleerde garagedeur biedt een gemakkelijke toegang tot de ruimte, waarbij de inrijdhoogte 3,4 meter is en 4 meter breed. Voor uw gemak is er parkeergelegenheid voor de deur voor twee auto's. Deze loods heeft tevens omliggende loodsen die al reeds verhuurd zijn. De unit staat aangeduid op de plattegrond als unit 4.

De centrale ligging van deze bedrijfsloods maakt het ideaal voor ondernemers die actief zijn in verschillende sectoren. Of u nu een werkplaats, opslagruimte of productiefaciliteit nodig heeft, deze locatie biedt een strategische uitvalsbasis.

Heeft deze bedrijfsloods uw interesse gewekt? Neem contact met ons op voor meer informatie

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 520,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
24 januari 2024
Aanvaarding
per datum
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 0.00 p/m
Waarborgsom
€ 720.00
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
712 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
overige

Locatie

Plattegronden

Verhuurmakelaar

Verhage-Lemahieu Boulevard de Wielingen 33
4506JJ Cadzand