nieuw beschikbaar

Gasthuislaan 2

8331MX Steenwijk

€ 245,- p/m
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 123 m2
Aangeboden sinds 10 juli 2024

Omschrijving

Deze exclusieve locatie voor kantoorruimte in Jugendstilvilla Rams Woerthe te Steenwijk biedt een unieke locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende werkomgeving. Gelegen in het centrum van Steenwijk biedt deze historische villa een prachtige en stijlvolle setting voor uw kantoor. Met een landschapspark achter het gebouw kunnen medewerkers genieten van een rustige en groene omgeving tijdens hun pauzes. De villa zelf is voorzien van alle voorzieningen en faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle werkomgeving.

Of het nu gaat om een klein kantoor voor een start-up bedrijf of een grotere ruimte voor een groeiend bedrijf, de kantoorruimte in de Jugendstilvilla Rams Woerthe te Steenwijk biedt een unieke en inspirerende werkomgeving voor elk soort bedrijf.
De kamers zijn geschikt voor kantoorruimte of praktijkruimte of atelier. Ze bevinden zich op de eerste verdieping. Deze zijn bereikbaar via lift of het imposante trappenhuis v.v. een groots glas-in-lood raam en de beschilderde wanden met gestileerde scènes van de landbouw en graanoogst.

Het grootste kantoor 2.14, de voormalige slaapkamer van meneer en mevrouw en de voormalige burgemeesterskamer (ca 43 m2) is gelegen aan de achterzijde en heeft een prachtig uitzicht over het stadpark. De dubbele openslaande deuren geven toegang naar een eigen balkon.

Kamer 2.6 (ca 14,5m2) is bij voorkeur te schakelen aan het kantoor.

Kantoor 2.7 (21,5m2) is eveneens aan de parkzijde gelegen en heeft beschikking over vaste kasten.

De voormalige kinderkamer 2.15 ( ca 41m2) heeft uitzicht over het terrein aan de voorzijde en de serre, en voorzien van enkele prachtige glas-in-lood ramen, waardoor het ideaal is voor representatieve doeleinden.

Op de eerste verdieping is een gedeelte pantry en een gedeeld toilet aanwezig. Extra toiletgroep is gesitueerd op de tweede verdieping.
Verder is er de mogelijkheid om de grote vergaderruimte jaarlijks 12 x kosteloos te gebruiken. Het pand is voorzien van basis wifi, inbraakalarm en videofoon.

Villa Rams Woerthe bevat naast de kantoorruimtes ook twee Musea. Museumhuis Rams Woerthe en Museum Instituut Collectie Krop, welke een deel van de begane grond en een deel van het souterrain gebruikt voor het tonen van de werken van (beeldend) kunstenaar Hildo Krop. Daarnaast worden de museale zalen en de hal op de begane grond door Vereniging Hendrick de Keyser geëxploiteerd voor rondleidingen en bijzondere gelegenheden (recepties, trouwerijen, zakelijke events).

Centraal gelegen aan de rand van het centrum van Steenwijk. U kunt gratis parkeren op het openbare parkeerterrein Hogewal dat tegenover de villa Rams Woerthe is gelegen. Er zijn geen parkeervoorzieningen op het eigen terrein beschikbaar.

Rams Woerthe is een inspirerende omgeving met een rijke geschiedenis. De villa is een monumentaal pand en ademt een bijzondere sfeer uit. Het landschapspark rondom de villa is prachtig en biedt een oase van rust midden in de stad.

Als huurder van een kamer in Rams Woerthe krijg je niet alleen een mooie werkplek, maar ook toegang tot een unieke omgeving die je creativiteit en inspiratie zal stimuleren. Ben je op zoek naar een bijzondere werkplek in een historische omgeving? Dan is Rams Woerthe zeker het overwegen waard. Neem contact op voor meer informatie en bezichtigingsopties. Huurprijs vanaf € 215 tot € 660 per kamer. Servicelasten en voorschot nutsvoorzieningen op aanvraag.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 245,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
10 juli 2024
Aanvaarding
per direct
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 100.00 p/m
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
123 m²
Aantal verdiepingen
2
Oppervlakten
Oppervlakte
123 m²

Locatie

Plattegronden