Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Kruisboog 21B

3905TE Veenendaal

€ 650,- p/m
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 32 m2
Aangeboden sinds 8 maart 2023

Omschrijving

Op de Kruisboog 21b te Veenendaal hebben we momenteel een kantoorkamer van ca. 32 m² beschikbaar op de eerste verdieping (bereikbaar per trap, geen liftvoorziening).

De begane grond beschikt over een entree en gezamenlijke toiletgroep alsmede de gezamenlijke luxe keuken. In onderling overleg is ook de spreekkamer/-tafel te gebruiken.

Qua parkeren zijn er een tweetal parkeerplaatsen voor de deur aanwezig alsmede de mogelijkheid tot openbaar parkeren.

De kantoorruimte bevindt zich op het bedrijventerrein “De Faktorij en de Vendel” aan de noordwest kant van Veenendaal en is per direct beschikbaar.

Qua ligging is de ruimte gesitueerd nabij de Rondweg -West (met uitstekende regionale uitvalswegen) en nabij de op- en afrit van de Rijksweg A12 (Utrecht – Arnhem), welke u op landelijk niveau bedienen. Openbaar vervoer is aanwezig in de vorm van buslijnen (loopafstand) en een drietal NS-treinstations bevinden zich op fietsafstand.

Benieuwd? Informeer naar de mogelijkheden. Onze bedrijfsmakelaar vertelt u graag alle ins and outs van deze kantoorkamer.

---

Maatvoering:
Kantoorkamer: 7,12 m¹ x 4,74 m¹ (minus een uitsparing: totaal ca. 32 m²).

Opleveringsniveau:
Uitgangspunt is dat het object in huidige staat wordt opgeleverd.

Parkeren:
Een tweetal parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 650,- per maand, exclusief BTW, inclusief een voorschot voor GWE. Op basis van huidige staat van oplevering.

Zekerheidsstellingen:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal € 2.250,-.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurtermijn:
In overleg, minimaal één (1) jaar.

Opzegtermijn:
3 maanden.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Huurders dienen zich te conformeren aan het huishoudelijk reglement.

Maatvoering:
De in deze projectinformatie opgenomen maatvoering is slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Er is geen NEN-meting uitgevoerd m.b.t. de maatvoering.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. VC makelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 650,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
8 maart 2023
Aanvaarding
per direct
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 0.00 p/m
Waarborgsom
€ 2,250.00
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
32 m²
Aantal verdiepingen
1
Oppervlakten
Oppervlakte
32 m²

Locatie

Verhuurmakelaar

VC Makelaars Stationsstraat 74
3905JK Veenendaal