Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Helling 120

3901RZ Veenendaal

€ 14.250,- p/j
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 150 m2
Aangeboden sinds 11 mei 2023

Omschrijving

Zoekt u een unieke kantoor-/praktijklocatie midden in het vernieuwde centrum van Veenendaal? In gebouw ‘LMN’ is circa 150 m² commerciële ruimte beschikbaar in het souterrain. Deze casco ruimte is het perfecte blanco vel voor uw hippe urban-office!

De ruimte is gelegen op een absolute toplocatie (A1) naast de ‘Veense Grachtengordel’, tegenover supermarkt Hoogvliet, naast het nieuwe stadsstrand en vlakbij de ingang van het overdekte winkelcentrum de Corridor.

Met genoeg (betaalde) parkeerplaatsen in de directe omgeving is dit een prachtige kans om te kopen (of desgewenst te huren) in hartje Veenendaal!

Het uitgebreide winkelaanbod, de uitstekende parkeervoorzieningen, sfeervolle horeca en culturele activiteiten biedt veel consumenten een gezellig dagje shoppen in het centrum van Veenendaal. Het centrum van Veenendaal is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Veenendaal centrum ligt op circa 10 minuten van de A12 en heeft diverse busverbindingen en een NS-station.

Totaal beschikbare vloeroppervlakte bedraagt circa 150 m² in het souterrain.

-- Let op: de foto's betreffen een sfeerimpressie, de artist impressions geven u inspiratie voor het mogelijke eindresultaat --

Indeling en voorzieningen:
Het object zal worden opgeleverd in een casco staat.

Vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt 150 m². De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Veenendaal
Sectie: D
Nummer: 9776– A2

Bouwjaar:
2021

Vraagprijs:
€ 299.500,- vrij op naam, exclusief btw.

Baten en lasten:
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Betaling:
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Notaris:
Ter keuze koper.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijs:
€ 95,00 per m² per jaar, exclusief btw.

Btw:
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten:
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Betaling:
Huurpenningen en btw per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn en condities:
In overleg.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrond:
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 14.250,- p/j
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
11 mei 2023
Aanvaarding
per direct
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 0.00 p/m
Waarborgsom
€ 0.00
Bouw
Soort bouw
nieuwbouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
150 m²
Aantal verdiepingen
1
Oppervlakten
Oppervlakte
150 m²

Locatie

Verhuurmakelaar

VC Makelaars Stationsstraat 74
3905JK Veenendaal