beschikbaar

Spoorlaan 31

3645EK Vinkeveen

€ 1.500,- p/m
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 172 m2
Aangeboden sinds 4 april 2024

Omschrijving

Aan de rand van een woonwijk staat deze kantoorruimte op de eerste verdieping. De eigenaar van het pand wilde deze ruimte ombouwen naar wonen, echter de Gemeente heeft hiertegen gehandhaafd. Wij bieden u aan een kantoor- annex praktijkruimte op de eerste verdieping. Deze ruimte is nog niet geheel gerealiseerd maar in overleg met de huurder wordt dit afgebouwd. Parkeerruimte voor 5 auto's en BTW is niet van toepassing.

Bijzonderheden
Deze huurprijs is tot stand gekomen met de afbouw van de huidige indeling. Indien huurder een andere indeling wenst is dit bespreekbaar maar zullen de extra kosten omgeslagen worden in de huurprijs.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze woning of wilt de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. “Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.500,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
4 april 2024
Aanvaarding
per direct
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 0.00 p/m
Waarborgsom
€ 4,500.00
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
172 m²
Aantal verdiepingen
1
Oppervlakten
Oppervlakte
172 m²

Locatie

Plattegronden