beschikbaar

Zuidelijke Rondweg

2741RA Waddinxveen

€ 360.000,- v.o.n.
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 126 m2
Aangeboden sinds 5 februari 2024

Omschrijving

Binnenkort start de bouw van het project Business Parkrand. Het project bestaat uit 184 garageboxen, 24 business units, 3 bedrijfsruimtes en 2 kantoren in verschillende oppervlaktes. Schrijf u nu in via de projectwebsite. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u een kijkje nemen op de projectwebsite of contact opnemen met ons kantoor.

Bent u op zoek naar een representatieve kantoorruimte? Kies dan voor een van de kantoren van Business ParkRand.

Op de bedrijfsruimtes worden moderne kantoorruimtes gerealiseerd. De kantoren liggen op de tweede verdieping, en zijn te bereiken via een eigen entree met lift. De hoogwaardige gevelafwerking en zich locatie maken de kantoren een ideale plek voor uw bedrijf. Daarnaast is er veel daglicht, een échte must voor moderne kantoorruimtes.

Doordat de kantoorruimtes op de bedrijfsruimtes liggen, is het mogelijk om deze te koppelen. Zo ontstaat er voor u als ondernemer de mogelijkheid om diverse functies binnen uw organisatie te huisvesten in een gebouw. Tussen de afdelingen verdwijnt de beperking van afstand, maar tegelijkertijd kunt u de afdelingen wel gescheiden houden door de ruimtes verschillend in te vullen.

Financiëel gezien zijn de kantoren op Business ParkRand uniek. De kantoorruimtes worden namelijk te koop aangeboden. Wellicht een interessante investering voor uw onderneming. Voor het gebruik van de ruimte zijn natuurlijk ook diverse mogelijkheden. Zo kunt u de volledige ruimte zelf in gebruik nemen of deels verhuren.

Indeling
KENMERKEN

oppervlaktes van ca. 175 tot 373 m²
eigen toegangsdeur
voorzien van een lift
eigen nutsvoorzieningen
eigen parkeerplaatsen

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 360.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
5 februari 2024
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
nieuwbouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
126 m²
Aantal verdiepingen
3
Oppervlakten
Oppervlakte
126 m²

Locatie