Vrouwkensvaartsestraat 12D

Waspik € 395.000,- k.k.

Soort bedrijfspandBedrijfsruimte
Units vanaf227
Dit object printen
Vrouwkensvaartsestraat 12D Waspik - foto 1
Vrouwkensvaartsestraat 12D Waspik - foto 2
Vrouwkensvaartsestraat 12D Waspik - foto 3
Vrouwkensvaartsestraat 12D Waspik - foto 4
Vrouwkensvaartsestraat 12D Waspik - foto 5

Overdracht

Vraagprijs€ 395.000,- k.k.
Aangeboden sinds17 dagen geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingper direct

Bouw

Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar1970
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte2733m2

Kantoorruimte

Oppervlakte89m2
In units vanaf89m2
Verdiepingen2
Voorzieningentoilet
Gemeenschappelijke ruimteskantine

Gebouw details

Onderhoud binnengoed
Onderhoud buitengoed
Liggingenlandelijk gebied

Bedrijfsruimte

Logistieke functieJa

Gebouw details

Onderhoud binnengoed
Onderhoud buitengoed
Liggingenlandelijk gebied

Bedrijfshal

Oppervlakte227m2
In units vanaf227m2

Kantoorruimte

Oppervlakte89m2
Verdiepingen1

Verhard buitenterrein

Percentage verhard80%
OmheindJa
AfsluitbaarJa
Type verhardingklinkers

Foto's (5)

Vrouwkensvaartsestraat 12D te Waspiks
Vrouwkensvaartsestraat 12D te Waspiks
Vrouwkensvaartsestraat 12D te Waspiks
Vrouwkensvaartsestraat 12D te Waspiks
Vrouwkensvaartsestraat 12D te Waspiks

Vrouwkensvaartsestraat 12D, Waspik

Kerngegevens:Bijzonderheden:- Representatieve uitstraling;- Direct opleverbaar;- Bouwjaar kantoor (nieuwbouw) 1990;- Bouwjaar hal 1970;- Bouwjaar extra hal 2007- Gelegen nabij de op/afrit snelweg A59.Omschrijving:Op een goed bereikbare locatie aan de Vrouwkensvaartsestraat in Waspik-boven is dit multifunctionele bedrijfsobject gesitueerd welke separaat te gebruiken is. De oppervlakte van dit bedrijfsobject is gesplitst in een bedrijfshal met werkplaats en magazijn van ca. 140 m2, grote zolderruimte ... Lees de volledige omschrijving

Kerngegevens:Bijzonderheden:

- Representatieve uitstraling;

- Direct opleverbaar;

- Bouwjaar kantoor (nieuwbouw) 1990;

- Bouwjaar hal 1970;

- Bouwjaar extra hal 2007

- Gelegen nabij de op/afrit snelweg A59.Omschrijving:

Op een goed bereikbare locatie aan de Vrouwkensvaartsestraat in Waspik-boven is dit multifunctionele bedrijfsobject gesitueerd welke separaat te gebruiken is. De oppervlakte van dit bedrijfsobject is gesplitst in een bedrijfshal met werkplaats en magazijn van ca. 140 m2, grote zolderruimte 60 m2, kantoorruimte van ca. 36 m2, spreekkamer, kantine en toiletgroep gezamenlijk 36 m2, ontvangsthal met gang van totaal ca. 17 m2 en een extra vrijstaande opslagloods van ca. 87 m². Het object heeft een fraai en omsloten buitenterrein met veel ruimte en is gelegen op een perceel van 2.733 m2.Indeling:

Ontvangsthal, kantoorruimte, spreekkamer, toiletgroep, kantine met pantry v.v. koelkast en CV-kast met bergruimte, magazijn en werkplaats met bovenliggende zolderetage bereikbaar middels vaste trap. Aan de achterzijde van het perceel bevindt zich een extra opslagloods welke in 2007 is gebouwd en is voorzien van 2 sectionaal deuren en loopdeur aan de voorzijde.Buitenterrein:

Het buitenterrein is verhard middels gebakken klinkers en er is voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein. Het terrein is afgesloten middels een hekwerk met elektrisch bedienbare toegangspoort. Het hemelwater wordt afgevoerd op eigen terrein middels een vijver c.q. waterberging met een overstort naar het oppervlakte water. Kortom; deze locatie aan de rand van het dorp profileert zich prima als een representatieve vestigingslocatie voor uw onderneming!Ligging/uitvalswegen:

Het object is gelegen aan de Vrouwkensvaartsestraat te Waspik op een goed bereikbare locatie nabij de op- en afrit van de A59 Den Bosch-Zierikzee en de snelweg A27 Breda-Utrecht.Bouwkundige omschrijving:

Het geheel is kwalitatief goed gebouwd waarbij veel waarde is gehecht aan de functionaliteit van de ruimtes.Kantoorruimte:

Het kantoor is opgetrokken in metselwerk van ijsselstenen om de rustieke omgeving te behouden met aan de binnenzijde betonsteen en afgewerkt met stucwerk. De kozijnen zijn voorzien van dubbelglas en het plafond is afgewerkt met een houten delen plafond met LED verlichting. De vloer is bedekt met keramische tegels met vloerverwarming. In de ruimte bevindt zich voldoende bekabeling ten behoeve van elektra- en netwerk-aansluitpunten en telefonie.Spreekkamer:

De wandafwerking van de spreekkamer is betonsteen en afgewerkt met stucwerk. Het plafond is afgewerkt met een systeemplafond met LED verlichting. De vloer is voorzien van keramische tegels en een linoleum laag met vloerverwarming. Voorzien van telefonie en een elektra- en netwerkpunt. In de ruimte bevinden zich vaste opbergkasten.Kantine:

De wandafwerking is betonsteen en afgewerkt met stucwerk. Het plafond is afgewerkt met een systeemplafond met LED verlichting. De vloer is voorzien van een smeerlaag met daarover een linoleum afwerking. De ruimte wordt verwarmd met de CV installatie door middel van een radiator. De ruimte is voorzien van een ruime opbergkast waar de combiketel is opgesteld.Bedrijfsruimte:

De bedrijfsruimte is eveneens traditioneel gebouwd en deels geïsoleerd en in spouw opgetrokken en deels voorzien van potdekseldelen. De vloer is vervaardigd uit beton. De verdiepingsvloer is met een houten balkenconstructie. De dakconstructie is voorzien van pannen. Er is voldoende licht door de aanwezige ramen en de kunstmatige verlichting.Vrijstaande opslag loods:

Deze vrijstaande loods is gebouwd met stalen spanten en geïsoleerde houten wanden met potdekseldelen. De vloer is vervaardigd uit beton. De dakconstructie is geïsoleerd en voorzien van pannen. Er is voldoende licht door de aanwezige ramen en de kunstmatige verlichting. Behalve de loopdeur is de loods voorzien van 2 overhead deuren met een hoogte van 2.20 meter.Oppervlakten:Bedrijfshal ca. 140 m2 v.v.o.

Kantoorruimte ca. 36 m2 v.v.o.

Kantine en toilet ca. 20 m2 v.v.o. Spreekkamer ca. 16 m2 v.v.o.

Zolderetage ca. 60 m2 v.v.o.

Extra loods ca. 87 m2 v.v.o.

Perceelgrootte 2.733 m2Opleveringsniveau en voorzieningen:- Brandwerende voorzieningen;

- Toiletgroep v.v. duoblok en fontein;

- Ontvangstruimte;

- Vloer- wand- en plafondafwerking met de benodigde (Led) verlichting;

- Overheaddeuren, hoogte ca. 3.00 en 2.00 meter;

- CV-installatie t.b.v. warm water en verwarming (type: Nefit HR, bouwjaar 2010) en vloerverwarming in kantoor en spreekkamer en mechanische ventilatie en Airco in kantoor;

- Glasvezel aansluiting in het pand aanwezig en een CAT 5 datanetwerk aanwezig naar de kast in de kantine. telefonie in kantoor en spreekkamer;

- Stroompunten met 220V en krachtgroep 380V;

- Meterkast 11 groepen en aardlekschakelaar;

- Alarminstallatie met 3 camera's aan de gevel;

- De poorten worden bestuurd via het alarmsysteem met toegangscontrole;

- De bedrijfsruimtes hebben ieder een eigen elektra onderverdeling;

- Belinstallatie bij de 2 toegangsdeuren van het kantoor aanwezig;

- 1 poort voor het voorterrein en 1 poort voor het terrein achterGebruik en bestemming:

De ruimtes zijn uitermate geschikt voor het houden van kantoor in combinatie met werkplaats en/of opslag. De vigerende bestemming is opgenomen in het bestemmingsplan 'buitengebied' waarin deze een 'bedrijvenbestemming' met bouwvlak heeft. Daarbij geldt een maximale bouwhoogte van 5 meter en een maximale goothoogte van 3 meter. Daarnaast heeft het een dubbelbestemming 'archeologische waarde' en de functieomschrijving 'specifieke vorm van het bedrijf 8' hetgeen inhoud dat het een installatietechnisch bedrijf betreft. Eventueel afwijkend gebruik dient in overleg met de gemeente Waalwijk te geschieden.Parkeren:

Er is voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein en in de directe omgeving.Toon minder

Locatie

Financiering

Verkoopmakelaar

De Makelaars van Altena logo

De Makelaars van Altena

Raadhuisplein 37
5161 CG SPRANG-CAPELLE
W: www.demakelaarsvanaltena.nl
T: 0416-540225
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar